Obavijesti

Sport

Komentari 17

Hamilton 'oprao' F1 čelnike, a McLaren odustao od Australije

Hamilton 'oprao' F1 čelnike, a McLaren odustao od Australije
2

Šefovi iz McLarena su se nakon Hamiltonovog istupa prizvali zdravoj pameti pa se povukli sa Australian Grand Prixa i zato što je jedan član tima zaražen koronavirusom

VIDEO

Najbolji F1 pilot današnjice i možda najbolji svih vremena, Britanac Lewis Hamilton, nije mogao vjerovati da se usred pandemije koronavirusa nalazi u prepunom press-centru u Melbourneu kako bi najavio Veliku nagradu Australije.

Pokretanje videa...

00:18

- Ne mogu vjerovati da će se utrka uopće održati, a totalno sam šokiran činjenicom da nas ovoliko sjedi u ovoj jednoj prostoriji. Naravno da sam zabrinut, kao svaka normalna osoba - pričao je Hamilton.

- Limitira se kontakt s navijačima, svaki je F1 tim zapravo izoliran zbog zdravlja ljudi, ali... Utrka se mora održati. Zašto? A očigledno zato što je novac: kralj. Lova je važnija od zdravlja. Da nije tako onda sada ni vi, ni ja ne bi bili tu gdje jesmo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

To govori vozač koji baš ove sezone ima šansu izjednačiti rekord Michaela Schumachera i osvojiti svoj sedmi naslov svjetskog prvaka, ali se čudi zašto F1 cirkus uopće seli svoje šatore u doba u kojem je najpametnije ostati kod kuće.

Može li Hamilton (pre)stići čak i dosad nedodirljivog Schumija?
Može li Hamilton (pre)stići čak i dosad nedodirljivog Schumija?

- Naravno da je i povjerenje u FIA-u (Svjetsku automobilističku federaciju) važno, da vjerujemo kako se poduzimaju sve mjere prevencije i predostrožnost, ali ne možemo ignorirati ni činjenicu da nam zapravo nitko jasno ne govori koliko kontrolu uopće možemo imati nad problemom u kojem se nalazi cijeli svijet - zaključio je Hamilton.

'Show must go on'... Ne život nego - show. Zbog novca. Hamilton ga je pun, ali oni koji ne zaustavljaju F1 karavanu su još bogatiji, ali im je svejedno (njihova) lova važnija od (tuđeg) zdravlja.

No, šefovi iz McLarena su se nakon Hamiltonovog istupa prizvali zdravoj pameti pa se povukli sa Australian Grand Prixa i zato što je jedan član tima zaražen koronavirusom:

Neimenovani član tima McLaren je sam sebe izolirao čim je primijetio simptome i pod budnim je liječničkim nadzorom u karanteni.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...