Obavijesti

Sport

Komentari 73

Zašto su Benzemi poništili gol? Strahonja: Izazovna je situacija

Zašto su Benzemi poništili gol? Strahonja: Izazovna je situacija

Lopta je od igrača Liverpoola Fabinha došla do napadača Real Madrida koji ju je poslao u gol iz pozicije zaleđa, no VAR suci odlučili su da je to zaleđe

VIDEO

Prvo poluvrijeme finala Lige prvaka između Real Madrida i Liverpoola obilježila je i sporna situacija iz 43. minute u kojoj je poništen gol Karima Benzeme zbog zaleđa.

Napadač "kraljevskog kluba" doista jest ispred pretposljednjeg igrača obrane Liverpoola, Virgila van Dijka, no pitanje je tko mu je uputio loptu (Federico Valverde i Fabinho bili su u duelu) i kako su to interpretirali suci.

POGLEDAJTE VIDEO: Realovi navijači u Parizu

Pokretanje videa...

Realovi navijači u Parizu 01:00

Francuz Clement Turpin strpljivo je čekao pregledavanje snimke kolega iz VAR sobe Willyja Delajoda i Benoita Bastiena koji su mu nakon tri minute javili: zaleđe je!

Zašto? Objasnio je to bivši sudac Marijo Strahonja u studijskoj emisiji HTV-a.

Champions League Final - Liverpool v Real Madrid

- Jako izazovna situacija i ispravna odluka sudaca. Evidentno je da je igrač Liverpoola posljednji igrao loptom i odbila se do igrača Reala koji je bio u poziciji zaleđa. Ali igrač Liverpoola nije imao namjeru igrati loptom, nego ući u blok Valverdeu. On radi klizeći start i blok, nije mogao kontrolirati taj udarac i dolazi do Benzeme - kazao je Strahonja i nastavio:

- Podsjetio bih na pravilo: ako se igrač nalazi ispred pretposljednjeg igrača obrane, u poziciji je zaleđa. Gleda se zadnji pas Valverdea, a anulira se dodir igrača Liverpoola. Gledalo se je li Valverde igrao loptom, a igrao je. Da nije, onda bi gol vrijedio.

Snimku poništenog gola Real Madrida možete pogledati OVDJE.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića