Sport

Komentari 24

Suparnik mu otkinuo prst usred meča, tražili su ga po kavezu...

Suparnik mu otkinuo prst usred meča, tražili su ga po kavezu...

Iako je danas sigurnost u MMA-u na daleko višoj razini nego što je bila u počecima, još uvijek se dogode neke bizarne situacije. Borac je ostao bez prsta, a najavljivač je zamolio ljude da pogledaju oko sebe i nađu prst

Na odlasku u kut između rundi cutmani bi trebali sanirati posjekotine i moguća manja oštećenja kod boraca, ali cutman u CFFC-u se našao pred velikim izazovom jer je trebao sanirati - otkinuti prst!? Da, epilog je to jednog middle kicka kojeg je Khetag Pliev blokirao, a tad mu je prst najvjerojatnije slomljen.

POGLEDAJTE VIDEO: Najava Armagedona Vrtačić vs. Barbir

No, još je uvijek bio u rukavici, ali se nakon grapplinga u potpunosti odvojio od dlana te je to borčeva ekipa shvatila tek po dolasku u kut. Krenula je panika kad su shvatili da mu prstenjak ne viri iz rukavice, a isto tako nije u njihovoj blizini, već doslovno vide kost. Odmah su prekinuli borbu i proglasili Devina Goodalea kao pobjednika. 

A tad je tek krenuo pravi šou. Najavljivač mečeva zamolio je okupljene da pogledaju oko sebe vide li negdje prst, a na kraju su ipak shvatili da je s gornje strane završio u rukavici te su nesretnog borca odmah prevezli u bolnicu gdje je išao na hitnu operaciju. 

Ipak, liječnici su na kraju uspjeli vratiti prst na mjesto, a to je borac pokazao na Twitteru. A želite li vidjeti kako mu prst izgleda nakon operacije, otvorite cijelu fotografiju u nastavku.

Srećom, sve se dobro završilo, a nesretni je borac istaknuo da je do loma došlo kad ga je protivnik uhvatio za rukavicu i da se on htio nastaviti boriti, ali mu liječnici nisu dali.

Najčitaniji članci