Obavijesti

Sport

Komentari 107

Zbilja je "El Bahati": Gračan je bijesan, a Jozak "gasi vatru"

Zbilja je "El Bahati": Gračan je bijesan, a Jozak "gasi vatru"
1

SRAMOTA Vidio je valjda na primjeru Dejana Lovrena da tu radi tko što hoće pa se Alen Halilović jednostavno - nije pojavio na okupljanju mlade hrvatske reprezentacije...

VIDEO

Autobus HNS-a, parkiran ispred Dinamovog stadiona, čekao je mlade reprezentativce. Benković, Fiolić, Pavičić, Vlašić, Milić... Dolazili su jedan po jedan, pružili ruku izborniku Gračanu. No onaj kojeg su svi čekali - nije se uopće pojavio.

Alen Halilović očito je na svoju ruku odlučio preskočiti kvalifikacijske utakmice U-21 reprezentacije protiv Švedske i Gruzije - Ne znam je li riječ o ozljedi ili ljutnji. Nisam bio s njim u kontaktu, ako je odlučio ne doći, to je njegov izbor.

Ovdje ga nema, a zašto - to je pitanje za više instance - rekao je izbornik Nenad Gračan, vidno kipteći od bijesa što mu nema jednog od najboljih i najvažnijih igrača.

Nakon što ga je Čačić prekrižio s popisa putnika za Euro u Francuskoj, a potom ga nije pozvao za predstojeće kvalifikacijske utakmice A reprezentacije, Alen se očito uvrijedio. On ima visoko mišljenje o svojim igračkim kvalitetama, i to je u redu, no ovakav “vritnjak” mladoj reprezentaciji nije mu trebao.

Nadalje, zasmetalo mu je što mu je Čačić obećao da će igrati nađe li novi klub. Alen ga je pronašao, sad je u HSV-u, no kako Gračan nije znao o čemu se radi, valjda jedini u državi, stvar je pojasnila “viša instanca”. Romeo Jozak, direktor svih reprezentacija.

- Dobili smo dva dopisa, jedan Halilovićev, drugi od Jürgena Ahlerta, menadžera HSV-a. Mole za razumijevanje te pojašnjavaju kako Halilović treba vremena za prilagodbu u novu sredinu - objasnio je Jozak.

I objašnjenje bi bilo u redu da je riječ o prijateljskoj utakmici, no Hrvatska igra kvalifikacije za Euro 2017. i Alen je morao doći. To više što je riječ o odlučujućim utakmicama.

U suprotnom, svaki klub bi mogao za svog igrača javiti da mu treba prilagodba na trenera, suigrača, travnjak... Uostalom, prilagodba je potrebna i Rogu, Pjaci, pa su, eto, obojica stigli.

- Razgovarat ću s njim, ali smatram da ovo nije muljaža. Prihvaćam argumente i Alen neće biti sankcioniran - zaključio je Romeo Jozak.

Mi bismo dodali da je ovo samo nastavak skandala vezanih uz reprezentaciju. Nekoć smo imali slučaj Bišćan, sad imamo dva: “sanirani” problem s Lovrenom, koji će kad-tad opet izbiti na površinu, te slučaj “El Bahati”. Alibi je zbilja toliko neuvjerljiv da bi čovjek morao biti naivčina, ili barem Jozak, da u njega povjeruje.

Tanak alibi

Potrebno mu je, kaže, vrijeme za prilagodbu u HSV-u. Kao da Pjaci nije u Juveu ili Rogu, koji je tek potpisao za Napoli.

Gračan kipti od bijesa

Ne znam zašto nije došao, to je očito pitanje za neke više instance

Romeo Jozak ‘gasi vatru’

U dopisu stoji da treba vrijeme za prilagodbu u HSV-u. Neće biti sankcioniran

ANKETA: Je li Halilović u pravu?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 107
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu