Sport

Komentari 2

Zbog praznih tribina: Hajduk će vratiti dio novca pretplatnicima

Zbog praznih tribina: Hajduk će vratiti dio novca pretplatnicima

Samo su dvije utakmice nogometaši bijelih igrali pred navijačima zbog pandemije korona virusa pa će svi oni koji su se pretplatili na cijelu ili pola sezone moći iskoristiti taj iznos u klupskoj trgovini

Jedna od najuzbudljivijih sezona HNL-a bila je i najslabije gledana. Dakako, zbog zatvorenih tribina u pandemiji korona virusa. Samo su tijekom pet jesenskih kola stadioni bili otvoreni u ograničenoj mjeri pa su navijači ostali zakinuti.

POGLEDAJTE VIDEO: Promjena travnjaka na Poljudu

Hajduk se pobrinuo da nadoknadi novac svojim pretplatnicima iznosom u protuvrijednosti 16 utakmica zatvorenih za publiku (za godišnje pretplatnike) odnosno cjelokupan iznos polugodišnje pretplate koji će moći potrošiti u fan shopovima na Poljudu i u trgovačkom centru kao i na web shopu.

Za one koji bonove žele iskoristiti u fizičkoj trgovini, bonove trebaju preuzeti u fan shopu Poljud uz identifikaciju pretplatničkom iskanzicom i osobnim dokumentom, a za naručivanje s popustom putem web shopa trebaju se javiti na e-mail webshop@hajduk.hr s traženim dokumentima. Bonovi vrijede do 30. lipnja.

Hajduk je pobjedom nad Lokomotivom 2-0 u zadnjem kolu HNL-a izborio plasman u Europu 15. sezonu zaredom. Igrat će u drugom pretkolu novog natjecanja Europske konferencijske lige s Osijekom i Rijekom. Protivnika će doznati 16. lipnja, prve utakmice su 22. srpnja, a uzvrati 29. srpnja.

Najčitaniji članci