Obavijesti

Sport

Komentari 12

'Zbog prijetnji mom Mirku nisam spavala noćima!

'Zbog prijetnji mom Mirku nisam spavala noćima!
6

Tko bi uopće mogao spavati kad mu onako prijete djetetu? Nadam se da će sve ovo uskoro prestati, rekla je Dragica Hrgović, Mirkova majka

VIDEO

Najviše mi je žao mame. Otac mi je dao život za Hrvatsku, a sad mi viču 'cigane’. I ona to mora slušati, rekao je Mirko Hrgović nakon utakmice protiv Rijeke u kojoj je debitirao za maksimirski klub.
Bura oko njegova dolaska u Dinamo ne stišava se, nerazumni postupci dijela navijača “modrih” - vrijeđanje njezina sina i vješanje lutke s Mirkovim imenom - duboko su potresli njegovu majku Dragicu, koja živi u Sinju.
Zabrinuta je za sina koji svaki dan treninge napušta pod policijskom pratnjom. Tako će ostati sve dok se situacija ne smiri.
- U početku nisam mogla spavati noćima. A tko bi i mogao kad mu prijete djetetu. Nadam se da će sve to ipak uskoro prestati - rekla je uznemirena Dragica Hrgović, koja ima četvero djece.
Drugi sin, Andrija, jedan od najboljih sinjskih alkara - lani je osvojio Čoju, ove godine je jedan od favorita za Alku - a kćerka Ivanka reprezentativka je Hrvatske u rukometu. Ima i još jednu kćer, Josipu.
Unatoč tome što Sinjska krajina diše za Hajduk, Mirko je, kaže Dragica, prilikom prelaska u Dinamo imao podršku rodbine i znanaca.
- Ma imao je podršku svih. Još uvijek mi ljudi, kad me sretnu na ulici, kažu kako je dobro postupio - kaže mama Hrgović i dodaje:
- A što je trebao, ostati na ulici? Onda opet ne bi bilo dobro, rekli bi da ne valja jer ga nijedan klub ne želi - kazala je Dragica Hrgović, koja priprema sve za slučaj da Mirkov brat Andrija u nedjelju pobijedi na Alki.
- Moramo biti spremni za slučaj njegove pobjede. Bit će to velika fešta - najavila je Dragica Hrgović.
Mirko neće moći gledati brata uživo, u nedjelju Dinamo igra s Interom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu