Obavijesti

Sport

Komentari 127

Zdravko Mamić: Ne brinem se, pa zna se tko će osvojiti titulu

Zdravko Mamić: Ne brinem se, pa zna se tko će osvojiti titulu
12

Ovo je bila utakmica iznad prosjeka HNL-a. Senzacionalna atmosfera, zadivljen sam infrastrukturom na Rujevici. Sve je bilo super osim poraza, rekao je Zdravko

VIDEO

Dinamo je pao nakon 50 utakmica u HNL-u! Rujevica je eksplodirala u 91. minuti, Anas Sharbini zabio je za pobjedu Rijeke 2-1 nakon pogreške golmana Ježine. Bio je to prvi poraz “modrih” u HNL-u nakon 10. svibnja 2014.

Znali su Riječani proslaviti ovu veliku pobjedu, vatromet je trajao i trajao, a igrači su pjevali s navijačima. Bilo je i onih koji su utakmicu gledali s obližnjeg drveća. Nije bilo bitno, drvo, stijena, balkon ili prozor, samo da se vidi derbi...

Zdravko Mamić je na izlasku iz hotela u Opatiji dočekao igrače. Pokušao ih je dodatno motivirati, ali nakon poraza nije izgledao zabrinuto.

- Nisam razočaran. Ovo je bila utakmica iznad prosjeka HNL-a. Senzacionalna atmosfera, zadivljen sam infrastrukturom na Rujevici. Oduševljen sam svime osim porazom moje momčadi - pričao je Mamić uz smiješak.

Veseli ga, kaže, i činjenica da je prvenstvo konačno neizvjesno.

- To je ono što smo svi priželjkivali! Ali zna se ipak tko će na kraju biti prvak - nasmijao se Mamić, na što su mu odvratili da bi bio red da Dinamo napokon stane s osvajanjem titula.

- Nisam protiv toga, ali u nekom drugom životu. Ove sezone to će opet biti Dinamo, budite bez brige - poručio je Mamić i odjurio za Zagreb.

Odigrali su “plavi“ opet jako dobru utakmicu, bili su bolji u prvome poluvremenu, Fernandes je zabio za vodstvo, a imali su i još tri dobre prilike. A onda je svojom glupošću Rijeku u utakmicu vratio Jeremy Taravel. Francuz je u 34. minuti, nakon starta Vešovića na Machadu, beka Rijeke udario glavom. Sudac Matoc nije blistao, ali u toj je situaciji potpuno opravdano i bez razmišljanja potegnuo crveni karton.

- Ta glupost je okrenula utakmicu. Kazna za Taravela?! Ne znam još kakva će biti, ali bit će sankcija - rekao je Zoran Mamić, koji je u prvom poluvremenu sedam-osam minuta stajao izvan svog prostora, u ravnini s centrom.

- Htio sam sucu reći par riječi, isprovocirati ga, ali nije htio doći do aut linije. Jesam li trebao biti isključen? Pitajte njega - dodao je Mamić, koji je u tim trenucima i zagrlio Matjaža Keka.

Trener Rijeke došao je bliže klupi gostiju, a Mamić klupi Riječana.

- Naš odnos je korektan, između nas nema nikakvih problema i nikada ih nije bilo. Osjetio sam da nas dvojica moramo smanjiti tenzije koje su bile i previsoke. On je to na pravi način, sportski prihvatio - rekao je Kek.

Prva mu je to pobjeda u HNL-u nad Dinamom, koj je nakon 14 odigranih kola treći, Hajduk ima dva, Rijeka bod više. To godinama nije viđeno...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 127
VIDEO

Dinamo - Rijeka 0-0:  Prvi susret finala bez ispaljenog metka...
UZVRAT JE ZA TJEDAN DANA

Dinamo - Rijeka 0-0: Prvi susret finala bez ispaljenog metka...

Dinamo je u prvom poluvremenu prijetio preko Arbera Hoxhe, koji je pogodio gredu i imao još dvije dobre prilike. Rijeka je prvu pravu šansu imala u 59. minuti kada je Toni Fruk pogodio gredu

Zajecova čistka: Dinamo ima sulude uvjete za šefa uprave, ne ispunjava ih ni Zvone Boban?!
NOVE ZAVRZLAME

Zajecova čistka: Dinamo ima sulude uvjete za šefa uprave, ne ispunjava ih ni Zvone Boban?!

Velimir Zajec i njegovi ljudi vjeruju kako će vrlo brzo 'riješiti' Vlatke Peras, pa onda okrenuti razrješenju Danijela Tomačića i Darka Podnara. Ipak, predsjednica uprave Dinama ima drugačije planove...
VIDEO Vušković se slomio na sudu: 'Život mi je noćna mora, oduzeli su mi jedino što znam!'
SUZE MLADOG NOGOMETAŠA

VIDEO Vušković se slomio na sudu: 'Život mi je noćna mora, oduzeli su mi jedino što znam!'

Rekli su mi da sam pozitivan, mislio sam 'pa nije valjda opet covid'. Policija me čekala u svlačonici, upala mi je u kuću gdje je djevojka bila sama. Ne bih ovo poželio ni najvećem neprijatelju, rekao je Vušković