Obavijesti

Sport

Komentari 292

Mamić psovao policajce, noć je proveo u policiji, čeka obradu...

Mamić psovao policajce, noć je proveo u policiji, čeka obradu...
12

Čelnik čovjek Dinama nakon pobjede nad Malmöm ušao je u okršaj sa zaštitarima. Stao je u obranu navijača koji su upali na teren, a policija ga je odlučila privesti...

VIDEO

Izvršnog predsjednika Dinama Zdravka Mamića policija je privela u postaju nakon utakmice Dinama i Malmöa! Čelnik čovjek 'modrih' noć je proveo na policiji nakon okršaja sa zaštitarskom službom i policijom poslije utakmice prtoiv Malmöa.

- Sramotno je ponašanje policije jer sam samo protestirao i molio policajca s kojim svaki put dogovaramo osiguranje utakmice da pusti navijače koji su slaveći ušli u teren nakon utakmice i da ih ne privodi jer ovo je noć rezervirana za naše slavlje.

- Dok zemljom hodaju kriminalci, lopovi i prevaranti dotle policija pravi sebi reklamu na mojim i Dinamovim leđima. Sam sam došao do policijske postaje da obavim obavijesni razgovor. Ponovno ističem kako je daljnji tijek događaja sramotan, ali spreman sam podnijeti i to za moje navijače i klub te se nikada neću predati u svojoj borbi za pravdu i istinu.

- Nevjerojatno je da izvršni presjednik kluba kao što je Dinamo, koji ima 52-godine i nema nikakav dosje provodi noć u policiji, a da je s druge strane dobrovoljno došao u policiju i dao svoj iskaz - stoji u priopćenju na službenoj stranici Dinama.

Mamić čeka krim-obradu

Doznajemo da će policija u dogovoru s odvjetništvom tražiti podizanje kaznene prijave zbog sprečavanja policajca u objavljivanju dužnosti. Mamić je policajcima navodno psovao majke i vikao da neće policija rušiti Dinamo i Mamića. Bio je nasilan, a policija sve ima i snimljeno.

Neslužbeno doznajemo da su policajci uredno obavili svoj posao te da Zdravka ovaj put ne podupire njegov brat Zoran.

Podsjetimo, nakon utakmice trojica Dinamovih navijača sa zapada uletjela su na teren. Do njih su odmah dotrčali zaštitari koji su ih maknuli s travnjaka. Ispod svečane lože na zapadnoj tribini gdje utakmice gleda Dinamova uprava preuzela ih je policija. 

Zdravko Mamić to je vidio i odmah se sjurio u pomoć navijačima. Trčao je za njima i vikao policiji, 'Pustite ih, pustite ih, nemojte ih tući'.

Zadržala su ga trojica iz osiguranja s crnim odijelima i jedva ga držali. Smirivali su ga i objašnjavali da im policija neće ništa.

- Pustite navijače, pustite ih, nemojte ih dirati - i dalje je galamio Zdravko Mamić i onda viknuo na jednog policajca, 'A što me ti gledaš'.

Policajci su se tada maknuli, Mamić se u sekundi preobratio i smirio te otrčao natrag u ložu. Navijači koji su sve to vidjeli počeli su skandirati 'Zdravko, Zdravko!'. Mamić se kasnije prijavio u postaju u Heinzelovoj na poziv policije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 292
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"