Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
121 komentara

Zdravku je dosta brata, hoće vratiti Halilhodžića u Maksimir

PREGOVARAJU Tri i pol godine nakon što su se rastali na rubu incidenta, Zdravko Mamić zove Vahida Halilhodžića da se vrati na mjesto trenera Dinama u Maksimir

Sanjin Strukić/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
121 komentara

Svjedoci kažu da je rastanak bio izuzetno ružan, na rubu fizičkog obračuna, ali svibanj 2011. očito je davna prošlost. Vahid Halilhodžić (62) i Zdravko Mamić pregovaraju o novoj suradnji koja bi najvjerojatnije počela već od ove zime.

Strpljenje s bratom Zoranom očito ipak nije vječno, svi njegovi propusti natjerali su Dinamova šefa da potraži drugo rješenje. Mamić je uvjeren da ga je pronašao u stručnjaku iz Jablanice koji je od odlaska iz Dinama vodio Alžir i kratko turski Trabzonspor.

- Ono što se dogodilo između mene i Zdravka Mamića naša je privatna stvar, a ja ne miješam privatno i poslovno - rekao je Vaha prije nešto više od godinu dana kad je odbio povratak u Dinamo, iako je Mamić rekao kako je spreman i otići iz Dinama ako je to uvjet da se Halilhodžić vrati.

Danas takvu retoriku ne koristi, pokušava u tajnosti dogovoriti Vahin povratak, a glavni adut u tom projektu mu je - brat Zoran.

- Otkad je otišao iz Dinama, čujemo se svakih nekoliko dana - otkrio je nekoliko puta Zoran Mamić, koji je od prvoga trenutka bio u sjajnim odnosima s Vahom.

Sad bi ga baš on trebao naslijediti na klupi, a Zoran bi se valjda trebao vratiti na funkciju sportskog direktora. Uostalom, više je puta dokazao da je u tom poslu jednako uspješan kao i u trenerskom.

Naši partneri pišu
Message