Obavijesti

Sport

Komentari 29

Ždrijeb 3. pretkola je u petak: Dinamo može izvući i Zvezdu

Ždrijeb 3. pretkola je u petak: Dinamo može izvući i Zvezdu
3

NEMA ODMORA Dinamo već tjedan dana nakon uzvrata protiv Vardara igra prvu utakmicu trećeg pretkola. Mogući protivnici su Qarabag, Astra, ali i Crvena zvezda iz Srbije...

VIDEO

Kuglice u Nyonu ponovno će se zavrtjeti u petak u 12 sati. Dinamo je nakon pobjede u Skoplju 2-1 na korak od trećeg pretkola Lige prvaka i sutrašnji se ždrijeb nestrpljivo čeka u Maksimiru.

Dinamo će, naravno, i u trećem pretkolu biti nositelj. Rumunjski prvak Astra jedini je siguran klub među nenositeljima u trećem pretkolu Lige prvaka, ostali klubovi će se znati nakon završetka uzvratnih utakmica drugog pretkola. Ipak, već se nakon nekih prvih utakmica mogu vidjeti potencijalni protivnici “modrih”.

Jedan je od potencijalnih protivnika i Crvena zvezda, koja je u prvoj utakmici drugog pretkola na Malti pobijedila Vallettu 2-1.

Sigurno bi sraz Dinama i Crvene zvezde u trećem pretkolu podignuo na noge ovaj dio Europe.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Hrvatski protiv srpskog prvaka, to su utakmice koje doista intrigiraju, a “mrak na oči” sigurno bi pao našoj i njihovoj policiji.Gotovo je sigurno nakon prvih utakmica drugog pretkola da bi protivnici našeg prvaka mogli biti i Qarabag iz Azerbajdžana.

Momčad je to koja je u posljednje dvije sezone igrala u skupini Europske lige. Prije dvije godine je doma odigrala neriješeno s Interom, a lani je kod kuće remizirala i s Monacom.

Moguć je i sraz dva Dinama, jer na korak od prolaska je i gruzijski prvak Tbilisi. Pobjednici utakmica Hapoel - Sheriff i Olimpija - Trenčin su također mogući protivnici.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...