Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
64 komentara

Zec je još u šumi, a Ngannou si napravio šampionsku frizuru...

Stipe Miočić brani, a Francis Ngannou napada pojas UFC-ove teške kategorije. Od Hrvata nećete čuti bahate izjave, za to se pobrinuo Ngannou koji je svratio do frizera s posebnim zahtjevom

Foto: Marko Prpić/PIXSELL/Instagram
64 komentara

Samo su četiri dana do jedne od najvećih borbi u povijesti teške kategorije UFC-a.

U Bostonu će 20. siječnja na jednoj strani biti američki Hrvat Stipe Miočić, ako pitate UFC, neželjeni šampion, koji će pokušati biti prvi koji će obraniti teškaški pojas triput. 

 

S druge strane stajat će gorostas, čovjek za kojeg kažu da ima najjači udarac u povijesti MMA-a, Francuz kamerunskog podrijetla Francis Ngannou, koji se već proglasio prvakom i koji je rekao da Miočića može dobiti kad i kako poželi.

KOMENTAR UFC ima svoju politiku i njome griješi kada je u pitanju Miočić

Zapravo, ima već i šampionsku frizuru.

- Ovo je prvakova frizura - napisao je na Instagramu.

 

Championship haircut #UFC220

Objavu dijeli Francis Ngannou (@francisngannou)

I kladionice su na strani čovjeka kojeg UFC tako očito gura na tron.

Ne odgovara im mirni tip kao što je Stipe Miočić, tip od kojeg nećete čuti galamu, prijetnje i cirkus uoči borbi, već tip koji uđe u ring i obavi posao. 

No može UFC gurati Ngannoua koliko hoće, mogu i kladionice biti debelo na strani izazivača, ali pojas je i dalje oko Stipinog ramena. Vjerujemo da će tamo i ostati i da Stipe ima spremnu strategiju za obranu naslova, treću kojom bi ušao u povijest.

POGLEDAJTE IH SVE Stipe i UFC šampioni: Johnson niži od Miočića 30 centimetara

Kako protiv takvog udarača kao što je Ngannou? Dečko je velik, a takvi troše jako puno kisika. Što će borba dulje trajati, to će Miočićeve šanse drastično rasti i tu je najveća prilika našeg borca.

- Dok sam ja tu, nitko neće uzeti pojas. Stvorio se 'hype' oko njega jer udara strašno, shvatili smo njegovu snagu, ali već sam se borio protiv takvih. Tipovi koje je on pobijedio da bi došao do šanse za naslov, ja sam ih pobijedio isto tako uvjerljivo i to prije dvije godine kad su bili bolji nego sada - rekao je Stipe Miočić.

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Naši partneri pišu
Message