Obavijesti

Sport

Komentari 75

Zekić: Ne znam hoće li se derbi kola u Osijeku uopće i odigrati

Zekić: Ne znam hoće li se derbi kola u Osijeku uopće i odigrati
1

Travnjak je u jako lošem stavnju, Gradski vrt je natopljen vodom, rekao nam je Zoran Zekić, trener Osijeka. U derbiju kola bi Osječani u subotu od 17 sati trebali dočekati lidera iz Maksimira

VIDEO

Nakon 52 dana stanke vraća nam se HNL. U Zaprešiću je jučer organizirana akcija čišćenja snijega da bi se mogla odigrati današnja utakmica Inter - Slaven Belupo. Loše je stanje travnjaka i u Vinkovcima, gdje gostuje Hajduk, ali i u Gradskom vrtu, gdje derbi kola trebaju u subotu igrati Osijek i lider Dinamo.

- Bilo je i snijega, koji se sad otopio jer stalno pada kiša. Zbog toga je travnjak jako natopljen vodom. Taman sam bio na njemu, ne izgleda dobro. Ima previše vode, ne znam hoće li se utakmica uopće moći igrati. Nadam se da će puhnuti vjetar, da će se vrijeme promijeniti - kaže nam trener Osječana Zoran Zekić, koji smatra kako se prerano kreće u nastavak prvenstva.
- Počinjemo među prvima u Europi, a travnjaci su nam u lošem stanju. Nešto se tu mora promijeniti - rekao je Zekić, koji u nastavak sezone kreće bez pojačanja.

- Vidjet ćemo hoće li se išta promijeniti u ovih šest-sedam dana. Najvažnije je da smo zadržali većinu igrača. Za početak nam slijedi Dinamo i to će sigurno biti velik izazov, valjda ćemo odigrati utakmicu - rekao je Zekić i nastavio:
- Dinamo je još puno bolji nego lani. Doveo je dva izvanredna igrača. Gavranović je bez ikakve sumnje daleko najbolji igrač u Hrvatskoj na svojoj poziciji. Imali smo s njim problema dok je igrao za Rijeku, ne sumnjam da će nam ih stvarati i kao igrač Dinama.

Pogledao sam sve njihove pripremne utakmice. Izgledaju odlično, ali uočio sam i neke manjkavosti, koje ćemo probati iskoristiti.
Zoranu Zekiću je jedan od najboljih igrača u prvom dijelu sezone bio Petar Bočkaj. Prozvali smo Bočkaja “Pero bombardero” zbog strašnih golova ljevicom iz slobodnog udarca. Sad Pero na pripreme nije došao niti s jednim kilogramom viška.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ma kakvi?! Niti on niti itko drugi. Bit će Bočkaj sjajan na proljeće - uvjeren je Zekić.

Dinamo nakon dvadeset odigranih kola ima 12 bodova prednosti ispred Hajduka i 14 ispred trećeg Osijeka.
- Dinamo u prva dva kola igra protiv nas i protiv Hajduka, možda se tu nešto sitno može promijeniti, ali realno, prvenstvo je praktički riješeno. Zagrepčani će teško ovo ispustiti - završio je trener Osječana.

Slavonija će, ako vrijeme dopusti, ovog vikenda biti nogometni centar. “Bili” u Vinkovcima, “plavi” u Osijeku, prave poslastice.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi