Obavijesti

Sport

Komentari 58

Zekić: Odigrali smo vrhunski, ovo je fantazija. Hvala sv. Anti!

Zekić: Odigrali smo vrhunski, ovo je fantazija. Hvala sv. Anti!
2

Znali smo da je PSV opasna ekipa. Strašni su, ali vidite kako je to kad ste maksimalno koncentrirani. Mogli smo zabiti još koji gol kad su se otvorili. Ovo je predivno, rekao je osječki strijelac Bočkaj

VIDEO

Nikad nisam bio mirniji u životu, sinoć sam dobro spavao... Hvala svetom Anti, hvala igračima, hvala navijačima... Mi smo u dvije utakmice toliko nadigrali PSV. Odigrali smo vrhunski, trebali smo pobijediti i više golova razlike, kazao je Zoran Zekić nakon povijesnog Osijekova uspjeha.

David je pobijedio Golijata, slavonski klub srušio je bivšeg prvaka Europe ukupnim rezultatom 2-0. I u uzvratu su bijelo-plavi slavili zahvaljujući golu iz prekida. Ovaj put pogodio je Petar Bočkaj iz slobodnjaka u 25. minuti.

- Hvala Bogu, čestitam svim hrvatskim klubovima, ovo je fantazija. Infrastruktura je katastrofa, negativa je oko nas, treba ovako pobjeđivati. Treba uvijek biti pozitivan. Sada idemo proslaviti - kazao je trener Osijeka za Hrvatsku nogometnu televiziju.

Borna Barišić kapetanski je vodio Osijek do velike pobjede.

- Znali smo da je PSV opasna ekipa. Strašni su, ali vidite kako je to kad ste maksimalno koncentrirani. Mogli smo zabiti još koji gol kad su se otvorili. Ovo je predivno, ovo još nisam doživio u Gradskom vrtu. Pozivam gledatelje i na sljedeću europsku utakmicu - rekao je Barišić.

Petar Bočkaj pogodio je za erupciju oduševljenja više od 15.000 navijača i odškrinuo vrata slavlja koje će se u gradu na Dravi prepričavati generacijama.

- Pobjeda je slasna, dali smo sve od sebe. Hvala Bogu, napravili smo rezultat pred našim navijačima koji su nas došli podržati. Znali smo da mora ući ili prva ili druga. Hvala Bogu, ušla je prva. Bili smo fantastični, ginuli smo jedan za drugog. Svaka čast svim igračima, fenomenalnim navijačima koji su nas nosili. Drago mi je da sam ja dočekao priliku da mogu pucati slobodnjake i iskoristio sam priliku. Idemo dalje, idemo se boriti do kraja - izjavio je Bočkaj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače
UŽIVO Real - Bayern 2-1: Čudo u Madridu, Real blizu finala LP-a
LIGA PRVAKA UŽIVO

UŽIVO Real - Bayern 2-1: Čudo u Madridu, Real blizu finala LP-a

Čudesne scene u Madridu. Bayern je do 88. imao finale Lige prvaka na Wembleyju, Tuchel je izvadio napadače Kanea, Musialu, Sanea... A džoker s klupe Joselu zabio je dva gola i preokrenuo utakmicu