Sport

Komentari 94

'Želim veliko ime, neka cijeli svijet vidi kako gubi od mene'

'Želim veliko ime, neka cijeli svijet vidi kako gubi od mene'

Hrvatski borac Filip Hrgović neporažen je u svojim profesionalnim borbama. Deset susreta rezultiralo je s deset podizanja ruke, ali El Animal još je uvijek gladan. Sada želi zaista veliko ime...

U prosincu je hrvatski boksač Filip Hrgović nokautirao Erica Molinu, bivšeg dvostrukog izazivača. To mu je bila deseta profesionalna pobjeda, a Filip je i dalje gladan. Kako i sam kaže, misli da može pobijediti i najveća imena borilačkog svijeta.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Bila je to priredba na kakvoj još nisam nastupao i jedno dobro iskustvo za mene. Drago mi je da sam bio dio toga, pružio dobru borbu i poslao poruku cijelom svijetu. Nakon što je osjetio snagu mog prvog udarca, imao sam osjećaj da se više ne želi boriti - prisjetio se Filip meča protiv Moline za Boxing Scene.

Kada je sletio u Hrvatsku jasno je poručio: "Mislim da se mogu boriti s najjačima, ali oni se ne žele boriti sa mnom".

- Volio bih se boriti protiv Derecka Chisore ili Alexandera Povetkina. Ako ne njih, onda nekoga tko je veliko ime, tko je bio u velikim borbama i ima velike pobjede, nekoga koga će cijeli svijet gledati kako gubi od mene - jasan je Hrgović, ali i svjestan prepreke:

- Mojim promotorima je teško dogovoriti dobre borbe jer sam velik rizik, a malen dobitak za velika imena. Nemaju zarade od borbe sa mnom, a mogu izgubiti. Kako se budem uspinjao na svjetskoj ljestvici, tako će se stvari mijenjati - rekao  je Hrgović i potvrdio svoje samopouzdanje:

- Svi u mom timu su uvjereni da ću postati veliki boksač i zvijezda svjetskog boksa - zaključio je sjajni Hrgović.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci