Sport

Komentari 46

Želite da Sampaoli ode? To će vas koštati 13 milijuna eura

Želite da Sampaoli ode? To će vas koštati 13 milijuna eura

Iako savez, igrači i argentinska javnost žele da izbornik Jorge Sampaoli ode nakon samo godinu dana, njegov četverogodišnji ugovor daje mu sigurnost da neće otići praznih ruku. Odšteta je 13 milijuna eura...

Iako se još od poraza Argentine protiv Hrvatske priča o mogućem odlasku izbornika Jorgea Sampaolija, on je još na čelu gaučosa. Razlog je vrlo opipljiv i jednostavan - ugovor. Nakon godinu dana žele ga se riješiti u savezu, Messi se već postavio iznad njega, a u anketi koju je proveo list Ole među 100.000 Agentinaca, čak 82 posto želi da ode. 

No Sampaoli ne želi potpisati odlazak, a klauzula u postojećem četverogodišnjem ugovoru kaže da mu savez mora platiti 13 milijuna eura žele li ga se riješiti prije. 

Otkad je preuzeo reprezentaciju u lipnju 2017. Sampaoli je zabilježio 7 pobjeda, 4 poraza i 4 neriješena. Manje nego što se od njega očekivalo nakon što je kao izbornik Čile doveo do osvajanja prvog Copa Americe i to baš preko leđa Argentine pobijedivši ih u finalu na penale.  

Golove u utakmici protiv Francuske proslavljao je sam, daleko od igrača i svojih suradnika. Navijači nisu na njegovoj strani, a već se kao moguće zamjene spominju Tottenhamov Mauricio Pochettino te Diego Simeone iz Atletico Madrida. Njegov povratak iz Rusije očekuje se u srijedu kad će se rasplest i sudbina Argentine.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Najčitaniji članci