Sport

Komentari 14

Dresovi dinamovaca s utakmice s Villarrealom idu na aukciju

Dresovi dinamovaca s utakmice s Villarrealom idu na aukciju

Svi dresovi dinamovaca, pa i onih koji neće nastupiti na večerašnjoj utakmici, bit će izloženi na stranici "MatchWornShirt" gdje će navijači moći kupiti dresove svojih ljubimaca, a novac će otići u humanitarne svrhe

Nakon što je Dinamo u prodaju pustio memorijalne karte za utakmicu s Villarrealom, ni to nije bio kraj humanitarnog dijela povijesne utakmice. Naime, svi dresovi Dinamovih igrača nošeni na večerašnjoj utakmici završit će na humanitarnoj aukciji.

"Nakon utakmice Dinamo - Villarreal igrači Dinama predvođeni kapetanom Arijanom Ademijem potpisat će dresove koje su nosili upravo u toj utakmici te će ih predati za aukciju, a prikupljeni novčani iznos bit će doniran Zakladi Nema predaje", stoji u objavi na službenim stranicama zagrebačkog kluba.

Zaklada "Nema predaje" se kroz svoj rad bavi humanitarnim radom, donacijama i društveno odgovornim projektima. 

Svi navijači i ljubitelji nogometa mogu se registrirati na stranici "MatchWornShirt" i dati svoju ponudu za jedan ili više dresova. Početna cijena dresa iznosi 89 eura (675 kuna), a aukcija kreće prvom minutom susreta - u 21 sat, a završava 24. travnja.

Dinamo je kao 'special edition' osigurao i dvije 'matchday majice' Dinamo - Villarreal s potpisima cijele momčadi koje će navijači, također, moći kupiti na istoj stranici. Naravno, ukoliko ponudite najvišu cijenu.

"Postanite i na ovaj način dio Dinamove povijesti, osigurajte za sebe ili svoje najdraže unikatni potpisani dres nekoga od igrača prve momčadi! Proslavimo zajedno ove sjajne povijesne trenutke s našim Dinamom", napisali su iz maksimirskog kluba.

 

Najčitaniji članci