Obavijesti

Sport

Komentari 0

Zheng za naslov s Ruskinjom

Zheng za naslov s Ruskinjom

Kineskinja Zheng nikad nije osvojila WTA turnir, a  Samsonova će nastojati osvojiti svoj četvrti naslov, treći u 2022. nakon onih u Washingtonu i Clevelandu

VIDEO

Latvijka Jelenu Ostapenko i Ruskinja Jekaterina Aleksandrova igrat će u finalu WTA turnira u Seulu.

Osvajačica US Opena Britanka Emma Raducanu bila je prisiljena predati meč  zbog ozljede tijekom polufinala Korea Opena protiv bivše pobjednice Roland Garrosa Jelene Ostapenko, kod rezultata 3-6, 6-2, 3-0 za Latvijku. 
Problemi su za 19-godišnju Raducanu započeli sredinom drugog seta u njezinom prvom međusobnom susretu protiv 19. tenisačice svijeta, kada je uzela liječnički time-out izvan terena zbog ozljede lijevog butnog mišića. 

Raducanu, koji je pala na 77. mjesto na ljestvici s rekordnog 10. mjesta u srpnju, uspjela se vratiti na teren, ali je osvojila samo nekoliko poena prije nego što je predala meč.
Ostapenko je osvojila naslov na Korea Openu 2017. - iste godine kada je podigla svoj prvi Grand Slam trofej na Roland Garrosu, a u nedjelju će igrati s 24. tenisačicom svijeta Alexandrovom.

Druga nositeljica Alexandrova plasirala se u svoje drugo finale sezone pobijedivši polufinalisticu Wimbledona Njemicu Tatjanu Mariju 6-2 6-4. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U finalu WTA Pan Pacific 500 turnira u Tokiju u nedjelju će odmjeriti snage Ruskinja Ljudmila Samsonova (WTA-30) i Kineskinja Zheng Qinwen (WTA-36), koja će imati priliku osvojiti prvi naslov u karijeri.

U subotnjem kinesko-ruskom polufinalu, Samsonova je pobijedila 28. igračicu svijeta Zhang Shuai u dva seta (7-6, 6-2), dok je Zheng pobijedila četvrtu nositeljicu Veroniku Kudermetovu s 5-7, 6-3, 7-6.

Kineskinja Zheng nikad nije osvojila WTA turnir, a  Samsonova će nastojati osvojiti svoj četvrti naslov, treći u 2022. nakon onih u Washingtonu i Clevelandu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener