Obavijesti

Sport

Komentari 15

Zidane: Do kraja sezone imamo tri finala u ligi i jedno u LP-u

Zidane: Do kraja sezone imamo tri finala u ligi i jedno u LP-u
1

Nogomet ne dopušta opuštanje, ako to napravim, Atletico će nas pobijediti u polufinalu Lige prvaka, rekao je Casemiro čije misli su već na uzvratnoj utakmici polufinala LP-a

VIDEO

Real Madrid je bio pod pritiskom nakon što je Barcelona pobijedila Villarreal prije nego što je momčad Zinedinea Zidanea izašla na teren. 

Granada ipak nije pružila veliki otpor i kraljevski klub je pobijedio 4-0, a utakmica je već bila riješena u prvom poluvremenu zahvaljujući Morati i Jamesu koji su zabili po dva gola. 

Zidane je odmarao prvotimce za susret polufinala Lige prvaka u srijedu te naglasio kako još uvijek ništa nije odlučeno iako njegov klub ima 3-0 prednost nad Atletico Madridom. 

- Sada se trebamo opustiti i razmišljati o srijedi, a to će biti veći test za nas nego što je bio večeras. Moramo odigrati savršenu utakmicu - rekao je Francuz i osvrnuo se na pobjedu nad Granadom. 

- Prvo poluvrijeme je bilo fenomenalno, iskoristili smo prilike koje smo imali. Do kraja sezone imamo još tri finala i još jedno u Ligi prvaka.

Casemiro je također tvrdio kako ništa još nije riješeno u Ligi prvaka i lakih utakmica nema. 

- Nogomet to ne dopušta, barem ne u polufinalu Lige prvaka. Ako se opustimo, pobijedit će nas - rekao je Brazilac i okrenuo je priču na Barcelonu. 

- Nismo fokusirani na njih, ovisimo sami o sebi i ako pobijedimo svaku utakmicu bit ćemo prvaci.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice
UOČI FINALA KUPA

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice

U Dinamu mogu posegnuti za recipročnim mjerama u finalu Kupa i dati Rijeci pet posto kapaciteta Maksimira, ali navijači "modrih" žele da im se omogući pristup kompletnoj južnoj tribini