Obavijesti

Sport

Komentari 3

Zidane: Pred nama je 11 finala, vraćaju nam se Hazard i Asensio

Zidane: Pred nama je 11 finala, vraćaju nam se Hazard i Asensio
1

Realu se vraćaju Hazard i Asensio, koji su iskoristili vrijeme bez prvenstva, a Zidane poručuje: 'Čeka nas 11 finala, igrat ćemo na novom stadionu, ali spremni smo uzeti titulu!'

VIDEO

Zinedine Zidane spreman je za povratak nogometu. Real Madrid u sklopu nastavka španjolske La Lige dočekuje Eibar i 28. kolo igrat će se pred praznim stadionom Alfredo di Stefano. Utakmica je na rasporedu u nedjelju 19.30 sati.

POGLEDAJTE VIDEO: Novi Santiago Bernabeu

Pokretanje videa...

Santiago Bernabeu 00:53

- Moji igrači znaju kako je to igrati na koncu sezone, najbitnija stvar je priprema, a mislim da smo se pripremili zaista dobro - rekao je trener Reala na presici uoči utakmice pa istaknuo najbitniju stvar:

- Spremni smo, imam vjeru u to što smo radili i sada samo moramo dokazati da smo spremni. Pred sobom imamo 11 finala, a dva boda smo u zaostatku. Morat ćemo dati sve od sebe do kraja da bismo uzeli titulu.

Stadioni će, za sada, biti prazni, no postoje naznake da bi uskoro mogli na korištenje pustiti 30 posto kapaciteta. Zidane je jasan - uvijek za publiku.

- Uvijek više volim igrati pred publikom. Za sada gledatelja neće biti, ali ako se nadležni odluče za promjene... Vidjet ćemo.

Novinari su ga upitali bi li radije htio osvojiti La Ligu ili Ligu prvaka.

- Svaka utakmica je bitna, čak i prijateljska. Ako ćemo igrati dobro nećemo morati brinuti niti za prvenstvo niti za Ligu prvaka. La Liga je teža, prvenstvo puno duže traje i cijela liga je prilično teška.

Francuzu će okršaj s Eibarom biti 200. na klupi Reala. Kaže da mu taj podatak i ne znači previše već da je sretan što je u tako velikom klubu kao što je Real.

No, velika stvar je što mu se vraćaju dva ponajbolja igrača. Eden Hazard i Marco Asensio iskoristili su pandemiju korona virusa i u potpunosti se oporavili.

- Bit će s nama, bit će dostupni za utakmicu i to su odlične vijesti. Stvarno mi je drago zbog Hazarda, ali žao Luke Jovića. Ozlijedio se kod kuće i neće ga biti neko vrijeme. Ne znam koliko, ali nadam se da će ipak zaigrati do kraja sezone - rekao je Zidane.

Real će igrati na stadionu Alfredo di Stefano.

- Nema neke razlike. To je naš stadion i prilagodit ćemo igru - zaključio je nekad klasni veznjak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao