Obavijesti

Sport

Komentari 11

Zidaneova reakcija sve govori: Ronaldov gol? Ma moj je bolji

Zidaneova reakcija sve govori: Ronaldov gol? Ma moj je bolji
1

Nemoguće je sačuvati čistu mrežu protiv Reala. Pogotovo u dvije utakmice. A Cristiano Ronaldo je najbolji napadač na svijetu, smatra Allegri dok Barzagli kaže: To je gol s Playstationa

VIDEO

Madridski Real promarširao je poput kaznene ekspedicije kroz Torino i s visokih 3-0 slavio u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka. Uzvrat je tako postao samo formalnost.

- Nije lako postići tri gola Juventusu. Imali su i oni svoje trenutke, stvarali nam neprilike, ali izdržali smo. Možda je to malo previše, ali odigrali smo da dobijemo na ovakav način. Sretni smo jer 3-0 kod Juventusa će se dogoditi samo nekoliko puta - naglasio je nakon utakmice Realov trener Zinedine Zidane.

- Sretan sam našom partijom i igrom cijele momčadi jer potreban je rad i trud cijelog sastava da ostvariš ovakav rezultat - smatra Zizou koji je "uhvaćen" kako slavi Cristianov gol škaricama.

- Ja možda jesam Realov trener, ali istovremeno volim nogomet i prirodna je reakcija slaviti takav gol. Buffon je u pravu, takvim igračima treba samo skinuti šešir. Messi i Cristiano Ronaldo su dobri kao Pele i Maradona - hvalio je svog igrača Francuz, a onda u polušali prokomentirao i usporedio onaj svoj čuveni gol u finalu Lige prvaka i ovaj Cristianov Juventusu.

- Možete usporediti ta dva gola. Moj je ljepši, ali ovaj je "svježiji". Možemo reći da je to jedan od najljepših golova u povijesti nogometa, ne toliko lijep kao moj, ali... - nasmijao se Zidane.

Njegov kolega s Juventusove klupe Massimiliano Allegri svjestan je da su vrata polufinala zatvorena njegovoj momčadi.

- Žao mi je zbog tog trećeg gola koji smo primili jer smo morali ostati u utakmici, sad je praktički nemoguće izbaciti Real, ali dat ćemo sve od sebe. Mislim da smo bolja momčad nego prošle sezone, bolje smo odigrali protiv Reala nego prošle sezone - smatra Allegri.

Bilo je stvari koje smatra da su njegovi igrači mogli odraditi bolje, ali madridski je klub jednostavno bio bolji.

- Nemoguće je sačuvati čistu mrežu protiv njih. Pogotovo u dvije utakmice. U prvom smo dijelu dobro reagirali i bili smo u utakmici sve dok Dybala nije dobio crveni karton. Moramo odigrati što bolje možemo na Bernabeuu, ali naravno, imajući na umu domaće prvenstvo i Kup - kaže Juveov stručnjak koji se također naklonio Cristianu Ronaldu:

- Buffon i Chiellini su pogriješili kod tog drugog gola, ali zabio je fantastično. Mislim da je najbolji napadač na svijetu!

Spektakl od golčine! Ronaldove škarice za pamćenje u Torinu...
Spektakl od golčine! Ronaldove škarice za pamćenje u Torinu...

Buffon je bio na nišanu Cristiana Ronalda, a nakon utakmice je samo mirno poručio:

- Zaista smo razočarani jer vjerojatno nećemo u polufinale. Šteta, ali nekim momčadima samo možete stisnuti ruku i čestitati jer su jednostavno bolje od tvoje.

Branič Andrea Barzagli možda je najbolje opisao ono što je Portugalac napravio:

- To je gol s Playstationa!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 11

VIDEO

HNL transferi: Dinamovac je na izlaznim vratima, mladi igrač Hajduka mogao bi srušiti rekord
PRATITE UŽIVO

HNL transferi: Dinamovac je na izlaznim vratima, mladi igrač Hajduka mogao bi srušiti rekord

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Dok neki već znaju gdje će nastaviti karijeru, mnogi će tek odabrati novi klub. O svemu što se tiče prijelaznog roka u HNL-u, moći ćete čitati ovdje

Hajduk na liniji s Kluivertom, legendom Ajaxa! Bio je blizu, ali Kale još traži u Poljskoj i Italiji
POLJUD ČEKA BIJELI DIM

Hajduk na liniji s Kluivertom, legendom Ajaxa! Bio je blizu, ali Kale još traži u Poljskoj i Italiji

Kad bi Nizozemac zasjeo na klupu, bilo bi to vjerojatno najveće strano ime koje je Hajduk ikad doveo. Patrick Kluivert je najmlađi strijelac u finalima Lige prvaka, zabio je za pobjedu Ajaxa 1-0 nad Milanom 1995.
Hrvatski rukometaši doznali protivnike na Svjetskom prvenstvu! Izbjegli  Francuze
EVO TKO NAS ČEKA

Hrvatski rukometaši doznali protivnike na Svjetskom prvenstvu! Izbjegli Francuze

Egipat nas je porazio prije dvije godine, a Argentina je tradicionalno mučila naše rukometaše. Iz posljednjeg pota smo mogli proći bolje. Čeka nas Bahrein koji puno ulaže u rukomet i prava je prijetnja