Obavijesti

Sport

Komentari 51

Zidaneu se trese stolac: Realu sezona završava već 6. ožujka?

Zidaneu se trese stolac: Realu sezona završava već 6. ožujka?
1

Isco je zamijenjen uza zvižduk, kad je izlazio odbio je dati ruku svojoj zamjeni, ali i Zidaneu! A veliki Zizou mogao bi vrlo skoro odletjeti s klupe "kraljevskog" kluba jer je sezona izgubljena u prvenstvu i kupu

VIDEO

Nekoliko detalja dodatno dočaravaju koliki je debakl Real Madrid doživio ispadanjem u četvrtfinalu Kupa kralja nakon poraza 2-1 kod kuće od Leganesa: stanoviti Javi Eraso uspio je nešto što su napravili samo Leo Messi i Celtin Wass - zabio je i asistirao u istoj utakmici protiv Reala. 

Nadalje, samo u dva poluvremena ove sezone Madriđani nisu ni zapucali prema golu, oba protiv Leganesa u kupu, u svakoj utakmici u po jednom. Real je prvi put u povijesti kluba u kupu ispao nakon pobjede u gostima (bilo je 1:0 u prvoj utakmici za kraljeve), a ono najbolnije je: za Real bi sezona mogla završiti već 6. ožujka!

Blamaža Reala: Mislili su da će biti 'laganes', kad ono Leganes
Blamaža Reala: Mislili su da će biti 'laganes', kad ono Leganes

Kako? Pa, što je osvojio (Uefin i Španjolski superkup, klupski SP) osvojio je, iz Kupa kralja je ispao, u prvenstvu je 19 bodova iza Barcelone (bliže je zoni ispadanja), a 6. ožujka uzvrat je osmine finala Lige prvaka. Protiv moćnog PSG-a.

Zinedine Zidane vratio se formuli 4-3-3 i bio je uvjeren da će mu pričuve priuštiti mirnu večer, pa je na teren poslao sastav: Casilla - Achraf, Nacho, Ramos, Theo - Llorente, Isco, Kovačić - Asensio, Lucas, Benzema.

Benzema je zabio gol nakon gotovo dva mjeseca, ali to nikoga nije utješilo. Isco je zamijenjen u 77. minuti, praćen zvižducima, pri čemu se ljutit nije rukovao ni sa svojom zamjenom Borjom Mayoralom, ali bome ni sa Zidaneom.

Koji je priznao da mu se stolac trese, ali...

- Da, pozicija mi je ugrožena... ako ne pobijedimo PSG! A ovaj je neuspjeh težak udarac i moja odgovornost, ja moram pronaći rješenja. Pronalazimo ih, ali ne redovito. Moram se pobrinuti da izađemo iz ove situacije i nastavimo raditi - rekao je nakon debakla, pa nastavio:

- Ovakvi nam se porazi ne smiju događati. Moja pogreška? Što nismo uspjeli pobijediti...

- Ne znam je li ovo najgora sezona u Realovoj povijesti, niti me briga. Ja moram ostati pozitivan. Ovo nam je težak udarac, ali sezona nije gotova. Moramo se probuditi.

- Razina igre u prvom poluvremenu bila je neprihvatljiva, jako sam razočaran.

I dok je Zidane možda već sad ispucao kredite i mnogi smatraju da više ne može podići momčad i izvući više od igrača, dolazimo i do Matea Kovačića. Koji u svim tim ovosezonskim neuspjesima Reala nije uspio biti pokretač momčadi, čovjek koji će se izdići iz sivila suigrača i spasiti ih od ovakvih blamaža.

Jer dok prilike dobiva sve više, ovako loše rezultate Kovačić nije imao otkako je napustio Inter. U 16 nastupa za Real ove sezone, Kova je samo osam puta slavio pobjedu, šest je bilo remija, a dvaput je Real s njim u sastavu izgubio. Oba puta Mateo je bio u početnih 11. I nije neka preporuka novom treneru...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Unosna plaća: Koliko je Goran Ivanišević zaradio uz Đokovića?
RAZLAZ UZ DUBOKI DŽEP

Unosna plaća: Koliko je Goran Ivanišević zaradio uz Đokovića?

Nesreća je što se samo pobjede broje. Ne valja finale, kao da nisi ni došao na turnir. Tu je stres, uvijek sam ja kriv za sve, kazao je Ivanišević o suradnji s Đokovićem kojoj je i službeno došao kraj