Obavijesti

Sport

Komentari 7

Zlata vrijedan gol Jonasa u 91.: Benfica bolja od Zenita

Zlata vrijedan gol Jonasa u 91.: Benfica bolja od Zenita
6

U sjeni velike utakmice u Parizu odigrana je druga utakmica osmine finala Lige prvaka u kojoj je Benfica pobijedila Zenit 1-0 golom Jonasa u prvoj minuti sudačke nadoknade

VIDEO

Minimalnu, ali vrijednu prednost ostvarili su nogometaši Benfice u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Zenita u Lisabonu.

Igrala se sudačka nadoknada kada je Jonas glavom, nakon ubacivanja Nicolása Gaitana, pogodio za pobjedu portugalskog prvaka 1-0 na Stadionu svjetlosti. Sasvim zasluženo jer je domaćin bio bolji u gotovo svim segmentima.

Ruski prvak Zenit tako će za prolazak među osam najboljih momčadi Europe u uzvratu 9. ožujka na svom stadionu morati pobijediti Benficu, i to bez Domenica Criscita, koji je nekoliko minuta prije jedinog gola na utakmici dobio drugi žuti karton.

Liga prvaka, osmina finala, 1. utakmica:

  • Benfica - Zenit 1-0 (Jonas 90+1')
  • PSG - Chelsea 2-1 (Ibrahimović 39', Cavani 78' / Obi Mikel 45+1')

Ćorlukini na rubu ispadanja iz Europske lige

U utorak je na rasporedu bila i jedna utakmica 1/16 finala Europske lige u kojoj je Fenerbahçe golovima Josefa de Souze u Istanbulu pobijedio Lokomotiv iz Moskve 2-0. Hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka nije bio u konkurenciji za nastup za gostujuću momčad zbog suspenzije koju je zaradio još u trećem kolu protiv Beşiktaşa, kada se umalo potukao s protivničkim igračima. Imat će pravo nastupa u uzvratu 25. veljače.

Europska liga, 1/16 finala, 1. utakmica:

  • Fenerbahçe - Lokomotiv Moskva 2-0 (Souza 18', 72')
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.
Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj  posao'
NEPOTREBNA SCENA

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina