Obavijesti

Sport

Komentari 20

Zlatko: Kad je Niko bio klinac, tata mu je nešto i pokazao...

Zlatko: Kad je Niko bio klinac, tata mu je nešto i pokazao...
1

Mojem sinu je odlično u Londonu. Zdrav je, uhvatio je kontinuitet utakmica i opet igra sjajno. Trener Redknapp i on dugo su zajedno, kliknuli su se od prvog susreta

VIDEO

Nisam vidio gol, još sam u Iranu. Ali čuo sam da je Niko pogodio u same rašlje. Ima on to u sebi, ma, s takvim se udarcem moraš roditi, kaže Zlatko Kranjčar.

Engleski mediji Nikin su slobodnjak nazvali trenutkom nogometne čarolije, gol koji zabijaju samo pravi majstori. Ne znaju Englezi da je to Cicina škola. Ima puno i u genima, ali nešto moraš usput i naučiti. Pogotovo ako imaš od koga. A Cico je pravi majstor kad treba loptu ubaciti u mrežu.

- Kad je Niko bio klinac, imao mu je tata što pokazati - rekao je Zlatko.

A te plodove sad ubire Harry Redknapp, trener QPR-a. Mlađeg je Kranjčara uvijek volio. Baš zbog golova kao protiv Stokea. Kad najviše treba, za spas, za bodove.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Kranjčar je klasa. Kad je uzeo loptu i izveo slobodnjak, bio sam siguran da će ući. Takvu tehniku malo tko posjeduje - kaže Redknapp.

Tijekom ljeta bio je nervozan jer se želio vratiti u QPR, kojem je pomogao da se vrati u Premiership. Kijevski Dinamo na posudbu je pristao u posljednji trenutak.

- Mojem sinu je odlično u Londonu. Zdrav je, uhvatio je kontinuitet utakmica i opet igra sjajno. Trener Redknapp i on dugo su zajedno, kliknuli su se od prvog susreta. Važno je za igrača kad se razumije s trenerom, a Niko to s Redknappom ima - kaže Cico.

Drugi važan trener u Nikinoj karijeri trenutačno je i Niko Kovač. Reprezentativni poziv za početak kvalifikacija nije dobio, ali mlađi Kranjčar nada se povratku u kockasti dres.

- Naravno da nije odustao od reprezentacije, pogotovo sad kad je počeo dobro igrati, i to vrlo dobro - istaknuo je Cico, koji se nada da izbornik Kovač nije otpisao njegova sina.

- Vidim da se Kovač zahvalio nekim starijim igračima. Mislim da ih se olako riješio. Niko ima 30 godina i može još puno dati reprezentaciji. Niko je u kockastom dresu uvijek dobro igrao - kaže stariji Kranjčar.

Cico Kranjčar je još u Iranu. Čeka suprugu Elviru da dođe pa da počne s pakiranjem.

- Znate što, nakupovali smo se dosta tepiha. Krasni su ti perzijski ćilimi, možda i doletim na jednom. Šalim se, u Iranu sam tri godine te moram puno stvari pospremiti i puno ljudi pozdraviti - kaže Cico.

Njegov odlazak iz Irana ipak još nije siguran. Svojim trenerskim radom ostavio je dubok trag pa ga stalno zovu iz tamošnjih klubova.

- Imam nekih ponuda, javljaju se iranski klubovi. Da, možda i ostanem - zaključio je Cico.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram