Obavijesti

Sport

Komentari 3

Zlatna obitelj Karačić - Goran, Igor i Ivan: Tri brata, tri prvaka

Zlatna obitelj Karačić - Goran, Igor i Ivan: Tri brata, tri prvaka
1

TITULE Goran Karačić sa Zrinjskim je prvak Bosne i Hercegovine u nogometu, Igor s Vardarom prvak Makedonije u rukometu, a Ivan sa Schaffhausenom prvak Švicarske u rukometu

VIDEO

Ante i Ankica Karačić jednu će sobu u svojoj obiteljskoj kući u Mostaru morati izdvojiti za sve pehare i medalje koje su im ove sezone donijeli njihovi uspješni sinovi: Ivan, Igor i Goran.

Prvi je do titule prvaka države stigao najmlađi brat Goran (19). On je najbolji golman Premijer lige BiH. Odličnim je obranama pomogao Zrinjskom iz Mostara da uzme naslov prvaka. Goran je slavio nogometnu, a braća, naravno, rukometnu titulu. Igor je prvak Makedonije s Vardarom, a u Skoplju je osvojio i Kup. Isti je uspjeh u Švicarskoj s Kadetten Schaffhausenom napravio najstariji brat Ivan.

- Tresao sam se gledajući utakmicu protiv Thuna na mobitelu - kaže nam otac Ante.

- Ne mogu riječima opisati sav ponos koji osjećam zbog uspjeha svojih sinova. U kući imamo tri prvaka, ne znam tko se može s tim pohvaliti - dodao je presretni Ante Karačić.

Nema sumnje kako će organizirati veliku feštu kad mu se svi sinovi uskoro skupe u Mostaru. Najmlađi Goran ima obveza s reprezentacijom BiH, dobio je poziv za prijateljske utakmice. Čeka se i dolazak Igora i Ivana, a onda može početi slavlje.

- Navikao sam na uspjehe moje braće, ha, ha. Šalu na stranu, ponosan sam na njih. Nadam se da će ovako nastaviti i u budućnosti - javio nam se iz Skoplja Igor Karačić, koji je s Hrvatskom osvojio brončanu medalju na EP-u u Poljskoj.

- Tri brata, a računajući i EP šest medalja ove sezone. Sve to super izgleda. Na tome nećemo stati, ali ipak ništa se ne može usporediti s tim kad vidiš koliko su roditelji ponosni na sve to - rekao je Igor.

Nadmašili su on i Ivan najmlađeg brata Gorana - uzeli su dvostruku krunu.

- Da, ali je zato Goran najbolji golman u ligi. Izjednačio se s njima, neće ga moći zafrkavati - smije se otac Ante.

Uskoro će Goran sa Zrinjskim krenuti u kvalifikacije za Ligu prvaka, a vrhunac ljeta za obitelj Karačić bit će Olimpijske igre u Riju. Igor će tamo kao jedan od najboljih i najvažnijih igrača “kauboja” ići po zlatnu medalju. Kakva bi to samo bila 2016. godina kad bi Igor s Hrvatskom slušao “Lijepu našu” u kolovozu.

Braća Karačić doista su imala sezonu iz snova. Bit će face kad se zajedno pojave na kavi u Mostaru. Ovaj grad i obitelj Karačić imaju tri prvaka, kapa do poda.

Igoru dvostruka kruna

Igor je s Vardarom osvojio prvenstvo i Kup u Makedoniji te broncu na EP-u u Poljskoj

Goran najbolji golman

Najmlađi brat Goran (19) proglašen je za najboljeg golmana Premijer lige BiH, a dobio je poziv i u reprezentaciju

Ivan prvak Švicarske

Ivan Karačić je rukometni reprezentativac BiH. On je protiv brata Igora igrao na Svjetskom prvenstvu u Kataru prošle godine.
Posljednji je od braće osigurao naslov prvaka. Kadetten Schaffhausen je u četvrtak navečer došao do naslova švicarskog prvaka. I Ivan je, baš kao i Igor, osvojio dvostruku krunu ove sezone. Ivan je najstariji od braće, ali je u rukomet povukao samo Igora, a ne i najmlađega Gorana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani