Obavijesti

Sport

Komentari 106

Zoran Mamić s Al Ainom ušao u finale Svjetskog prvenstva...

Zoran Mamić  s Al Ainom ušao  u finale Svjetskog prvenstva...
7

Fantastičnu i uzbudljivu utakmicu odigrali su Al Ain iz Ujedinjenih Arapskih Emirata te argentinski velikan River Plate u polufinalu Svjetskog klupskog prvenstva. Al Ain je nakon jedanaesteraca ušao u finale

VIDEO

Zoran Mamić pršti od zadovoljstva i sreće!

Njegovi puleni plasirali su se u finale Svjetskog klupskog prvenstva nakon što su u ruletu jedanaesteraca srušili argentinskog velikana i prvaka Južne Amerike, River Plate.

Poveo je Al Ain u 3. minuti. Nakon prekida najbolje je reagirao švedski reprezentativac Marcus Berg koji je pucao, a čini se da je loptu zadnji dodirnuo bivši veznjak Dinama Tongo Doumbia. Ipak, gol je pripisan švedskom napadaču.

Nakon infarktnog početka pribrali su se nogometaši Rivera koji dolaze do poravnanja u 13. minuti. Eisa je obranio pokušaje Palaciosa i Lucasa Pratta, ali odbijenu loptu dočekuje Borre i zabija za 1-1.

U 16. minuti već je 2-1. Martinez proigrava Borrea s desne strane, a napadač argentinske momčadi nije imao težak posao.

Zoran Mamić na poluvremenu nije trebao dodatno motivirati igrače jer se igralo na stadionu Al Aina. U 51. minuti Brazilac Caio zabija za 2-2. Solo akcijom prolazi dva igrača, puca prema golu argentinskog reprezentativnog golmana Armanija i probija ga.

Ipak, River je sudbinu domaćina mogao zapečatiti u 68. minuti. Mohamed je srušio Casca, a Martinez uzima loptu i pogađa samo prečku. Nisu se Argentinci oporavili od tog šoka, a vjerojatno ni od slavlja od prije nekoliko dana kada su u finalu Cope Libertadores svladali Bocu Juniors.

Momčad iz Ujedinjenih Arapskih Emirata izdržala je produžetke te se ušlo u lutriju jedanaesteraca. Svi izvođači bili su iznimno mirni i precizni sve to pete serije. Za Al Ain je pogodilo svih pet izvođača, a tragičar susreta bio je Enzo Perez koji je promašio i tako svoje navijače i suigrače bacio u očaj.

Al Ain čeka pobjednika iz drugog polufinalnog para koji čine Real Madrid i japanska Kashima. Finale je na rasporedu u subotu od 17:30.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 106
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom