Obavijesti

Sport

Komentari 11

Zubac i Clippersi dobili Dončićev Dallas, Sunsi izjednačili u LA-u

Zubac i Clippersi dobili Dončićev Dallas, Sunsi izjednačili u LA-u
3

Dario Šarić opet nije zaigrao za Phoenix Sunse, a oni su dobili Lakerse u Staples centru (100-92) i tako izjednačili na 2-2 u seriji. Njihovi su kolege iz Clippersa na krilima Leonarda napravili isto kod Dallasa (106-81; 2-2)

VIDEO

'Kralj' James, Anthony Davis i ekipa na velikom su ispitu već u osmini finala doigravanja jer su Phoenix Sunsi sve samo je jednostavan protivnik. Pokazali su to Šarićevi suigrači u gostima i slavili 100-92 te 'vratili break', a sad serija ponovno seli u Phoenix. Hrvatski je reprezentativac završio na klupi prije par utakmica i od tada se ne vraća u igru.

NBA: Playoffs-Phoenix Suns at Los Angeles Lakers

A njegova momčad izgleda jako dobro, odlični Chris Paul nastavio je voditi suigrače s 18 poena, tri skoka i devet asistencija. Razigrali su se još i Booker s 17 poena, sedam skokova i pet asistencija te Crowder koji je ubacio 17 poena uz sedam skokova i četiri asistencije. Sljedeća je utakmica na rasporedu u srijedu, 2. lipnja, s početkom u četiri sata ujutro po našem vremenu.

Bogdanović i ekipa opet sredili Knickse! NY je blizu ispadanja
Bogdanović i ekipa opet sredili Knickse! NY je blizu ispadanja

Brooklyn Netsi vratili su se nakon poraza te u pucačkom okršaju pokazali da imaju širi i bolji arsenal od Boston Celticsa. Durant, Harden, Irving i ekipa slavili su 141-126 te poveli s 3-1 u seriji. Najraspucaniji je bio Kevin Durant kod gostiju s 42 koša, četiri skoka i pet asistencija, a tu je bio i Kyrie Irving s 39 poena, 11 skokova i dvije asistencije. Celticse je predvodio Jason Tatum s 40 koševa, sedam skokova i pet asistencija. Sljedeća se utakmica igra u Brooklynu, a Netsi mogu potvrditi prolazak u četvrtfinale.

NBA: Playoffs-Brooklyn Nets at Boston Celtics

U posljednjoj utakmici večeri Dallas Mavericksi ostali su bez vodstva u seriji. Clippersi su ih razbili na gostovanju s 106-81 i tako izjednačili na 2-2 u seriji prije povratka u Los Angeles. Predvodio ih je Kawhi Leonard s 29 koševa, 10 skokova i tri asistencije, dok je kod gostiju Luka Dončić ubacio 19 koševa po šest skokova i asistencija.

NBA: Playoffs-Los Angeles Clippers at Dallas Mavericks

Naš Ivica Zubac na terenu je bio 18 minuta i zabio pet koševa uz sedam skokova. Sljedeća je utakmica na rasporedu u četvrtak, 3. lipnja, s početkom u četiri sata ujutro po našem vremenu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi