Obavijesti

Sport

Komentari 11

Zubac i Hezonja opet solidni, George i Harden fantastični...

Zubac i Hezonja opet solidni, George i Harden fantastični...
1

Nestvarno je George trpao protivnike, Hunter, Bembry i Reddish mogli bi ga sanjati, a Hardenovih 49 poena gotovo pa postaje svakodnevica. Malo mu fali do 40 poena u prosjeku

VIDEO

Los Angeles Clippersi razbili su Atlanta Hawkse 150-101. Zvijezda je bio Paul George koji je u drugoj utakmici nakon povratka od ozljede zabio 37 poena u tek dvadeset minuta! Nestvarno je George trpao protivnike, Hunter, Bembry i Reddish mogli bi ga sanjati...

No nije George jedini briljirao. Odlično je odigrala cijela momčad, efikasan je bio i Ivica Zubac koji je u 17 minuta igre zabio sedam poena, uhvatio devet skokova, podijelio četiri asistencije i imao čak četiri blokade! Jerome Robinson zabio je 21 poen, a Lou Williams 25.

NBA: Atlanta Hawks at Los Angeles Clippers

Kod Atlante je najviše zabio Trae Young (20 poena), no s obzirom na to da je šutirao 4 od 16, moglo bi se svejedno reći da je imao večer za zaborav.

Spursi tonu

San Antonio Spursi izgubili su od Portlanda na svom terenu 121-116. Potopio ih je CJ McCollum s 32 poena, a fantastičan je bio i Hassan Whiteside s 21 poenom i 12 skokova. Damian Lillard zabio je 22 poena, a Mario Hezonja bio je neloš. Zabio je osam poena u 16 minuta igre.

U momčadi Gregga Popovicha najviše je zabio LaMarcus Aldridge. Svojoj bivšoj momčadi dao je 30 poena uz 13 skokova, no to nije bilo dovoljno. Obje momčadi sad su na omjeru 5-8.

Iiiii.... Opet Harden

Harden je zabio 49 poena. To već postaje svakodnevica. Šutirala je prva brada lige tek 16/41, no realno, koga briga?! Ne može svatko ni tako zabiti 49 poena... Sad je na skromnom prosjeku od 38,7 poena po utakmici, a tome dodaje i gotovo osam asistencija u prosjeku. Nevjerojatne brojke! 

NBA: Houston Rockets at Minnesota Timberwolves

Uz to, Rocketsi su na omjeru 10-3, a posljednja žrtva bili su Timberwolvesi koji su poraženi 125-105. 

Karl-Anthony Towns trudi se, no njegovih 27 poena i 15 skokova nije bilo ni blizu dovoljno.

Nezaustavljivi Luka

Mavericksi su svladali Toronto Raptorse 110-102 i stigli na omjer 7-5. Očekivano, najbolji je opet bio Luka Dončić! Nestvarni Slovenac zabio je 26 poena, dodao 15 skokova uz sedam asistencija i nastavio sa svojom fantastičnom sezonom. Dobar je bio i Kristaps Porzingis s 20 poena i 15 skokova. 

NBA: Toronto Raptors at Dallas Mavericks

Kod Raptorsa je Pascal Siakam podbacio, no zato su briljirali Norman Powell i Fred VanVleet. Powell je zabio 26 poena, a potonji 24.

Miami je svladao Pelicanse 109-94. Najviše je zabio rookie Kendrick Nunn (22 poena), a odlično je odigrao i Bam Adebayo s 18 poena i 14 skokova. Jimmy Butler gotovo je uhvatio triple-double (16 poena, osam skokova i 13 asistencija), a Duncan Robinson zabio je 15 poena. Kod Pelicansa je najbolji bio Nickeil Alexander-Walker s 27 poena.

Charlotte je svladala Knickse 103-102, a ponovno je briljirao Devonte' Graham s 29 poena. Kod Knicksa je vukao RJ Barrett s 22 poena, no solidnom partijom pratio ga je samo Mitchell Robinson sa 17 poena i 12 skokova.

Milwaukee je bio bolji od Pacersa 102-83. Najbolji je, naravno, bio Giannis Antetokounmpo s 26 poena, 13 skokova i šest asistencija. Kod Pacersa su najbolji bili Myles Turner sa 16 poena, 11 skokova i četiri blokade te Domantas Sabonis s 11 poena i 14 skokova koji je, međutim, očajno pucao... Šutirao je tek 1/10 za dva poena...

Netsi su bili bolji od Bullsa 117-111, a najbolji strijelac bio je Spencer Dinwiddie s 24 poena. Joe Harris zabio je 22, a solidnu ulogu imao je i Džanan Musa usprkos lošoj šuterskoj večeri. Zabio je pet poena sa sedam skokova i pet asistencija. Kod poraženih najbolji je bio Zach LaVine s 36 poena, a dobru je utakmicu odigrao i Wendell Carter Junior s 18 poena i 14 skokova. 

Pokretanje videa...

12:21
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'
NOVI PREDSJEDNIK

'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'

Ivan Bilić naglasio: Novi trener nam je prioritet, a trener koji dođe mora se prilagoditi sustavu igre prve momčadi. Kao što mora napraviti i akademija