Obavijesti

Sport

Komentari 17

Zubac: Slušao sam obećanja, ali nisam otišao zbog novca...

Zubac: Slušao sam obećanja, ali nisam otišao zbog novca...
5

Raskid ugovora s Cibonom nema veze s novcem. Glavni razlog je minutaža i moj status u momčadi, rekao je Ivica Zubac (18) kojeg je danas predstavila Cedevita

VIDEO

Ivica Zubac (18) prešao je u Cedevitu nakon raskida ugovora s klubom iz Tornja .

U Ciboni su bili ogorčeni te su napali Cedevitu optužbama o namjernoj destabilizaciji .

Cedevita je danas predstavila igrača.

- Ovdje ću se najbolje razvijati i imati najbolje uvjete za rad. Primjer mi je Nurkić koji je završio u NBA ligi i Bilan koji se razvija u jednog od najboljih centara u Euroligi. Vidim to i na primjeru Marka Arapovića koji je, otkad je došao u Cedevitu, digao svoju igru na višu razinu - rekao je Zubac pred novinarima.

- U Ciboni su mi svašta obećavali. Svaku priliku koju sam dobio, dobro sam iskoristio. U zadnje vrijeme nisam igrao i raskid ugovora nema veze s novcem. Glavni razlog je minutaža i status u momčadi - dodao je talentirani 18-godišnji centar.

Pokretanje videa...

Marko Lukunić/PIXSELL 00:58

Cibona je optužila Cedevitu da vrbuje njihove mlade igrače. Na te optužbe reagirao je sportski direktor Cedevite Matej Mamić koji je sve svalio na Cibonu.

- Nikoga nismo nagovarali da potpiše za nas niti smo destabilizirali Cibonu. Posljednji put smo pričali sa Zubcem prije dvije godine. Kad netko ne radi posao kako treba, najlakše je optužiti druge. Sve je bilo čisto jer smo kontaktirali Zubca nakon što je raskinuo ugovor s Cibonom - poručio je Mamić .

S raspletom situacije najsretniji je trener Veljko Mršić.

- Izuzetno sam sretan i zadovoljan da ću imati mogućnost imati u ekipi takav potencijal kao što je Ivica. Pratim ga već dugo, znam koliko može i kad sam u utorak ujutro čuo od sportskog direktora da ga imamo šansu dovesti i da je raskinuo ugovor s Cibonom, odmah smo se našli, dogovorili i izložili mu naš program.

- Jako smo sretni što je prihvatio naš program i smatram da nam može puno pomoći već sada, a da ne govorimo o budućnosti. Zubac ima puno kvaliteta. Trebamo na tome raditi i dizati to na još viši nivo i uklopiti ga što prije u ekipu. Znamo svi kakav je, a o kvalitetama će pričati on sam na terenu - rekao je Mršić .

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'