Obavijesti

Sport

Komentari 0

Zubac zabio osam u slavlju LAC-a protiv Sunsa, Jokića isključili

Zubac zabio osam u slavlju LAC-a protiv Sunsa, Jokića isključili

Za 25 minuta na parketu u dresu Clippersa Zubac je zabio osam koševa uz pet skokova u pobjedi protiv Phoenixa (111-95), a srpski košarkaš Nikola Jokić opet je imao 'trenutak ludila' i morao je u svlačionicu

VIDEO

Golden State i Phoenix, dvije najbolje momčadi NBA lige, ostvarile su polovičan uspjeh u noći s ponedjeljka na utorak. Phoenix je izgubio, a Golden State pobijedio. Phoenix je gostovao u Los Angelesu gdje su Clippersi slavili 111-95 u utakmici gdje su vodili od samog početka i gotovo cijelo vrijeme održavali desetak i više poena prednosti u odnosu na suparnika.

NBA: Golden State Warriors at Indiana Pacers

Paul George ponovno nije igrao za Clipperse, kao ni Booker i Ayton za goste, a šuterski jaka momčad Phoenixa imala je utakmicu za zaborav. Iz igre je Phoenix gađao 37.5 posto, a za tri poena tek 24 posto. Primjerice, prva petorka Phoenixa za tri poena je imala šut 1-12.

S druge strane, Morris, Kennard i Jackson su za tri poena kombinirano imali iznad 50 posto (7-13), dok je hrvatski centar Ivica Zubac za 25 minuta na parketu postigao osam poena uz pet skokova, jednu asistenciju, četiri izgubljene, ali i dvije ukradene lopte te čak četiri blokade. Iz igre je Zubac gađao 4-7. Prvi strijelac pobjedničke momčadi bio je Marcus Morris s 24 koša i 11 skokova. Reggie Jackson je dodao 19 poena, a Terance Mann 17 poena, devet skokova i tri asistencije. Kod Phoenixa je prvi strijelac bio čovjek s klupe Cameron Johnson (17 koševa), dok je JaVale McGee dodao 13 uz 13 skokova. Chris Paul je ubacio samo devet poena (šut 4-14).

NBA: Phoenix Suns at Los Angeles Clippers

Golden State je nekako preživio gostovanje kod Indiane gdje je pobijedio 102-100. Minutu i pol prije kraja Indiana je vodila 100-95, no tada je Stephen Curry nanizao pet poena za 100-100, dok je 12 sekundi prije kraja Looney postigao koš za pobjedu. Uz šut 5-15 za tri poena Curry je ubacio 26 poena, a imao je i po šest skokova i asistencija, ali i sedam izgubljenih lopti. Wiggins i Green su dodali po 15 poena. Kod domaćina je odličnu utakmicu odigrao Litavac Domantas Sabonis (30 koševa i 11 skokova), dok je Malcolm Brogdon dodao 23 uz osam asistencija i šest skokova.

Denver je puno lakše, nego što kaže konačnih 113-107, svladao Washington uz 28 poena, 19 skokova i devet asistencija Nikole Jokića. Nitko nije mogao zaustaviti Jokića od suparničkih igrača, ali jest sam sebe te je ponovno ove sezone upao u problematičnu situaciju na parketu. Nakon učestalih naguravanja s Dinwiddiejem, Jokić je imao potrebu prigovarati sucu, a kao nagradu je dobio isključenje i sve to u trenucima dok je Denver u zadnjoj četvrtini vodio s lagodnih 18 poena razlike. Želio je nakon toga Jokić dodatno i žestoko polemizirati sa sucima, no u tome su ga spriječili njegovi suigrači.

NBA: Washington Wizards at Denver Nuggets

Napadački najluđu utakmicu večeri su odigrali Atlanta i Houston, a gosti su slavili 132-126. S 32 poena goste je do pobjede vodio Eric Gordon (5-8 za tri poena), a domaćem sastavu nije pomoglo ni sjajno izdanje Trae Younga koji je zabio 41 koš uz odličan šut (14-22, za tri poena 5-9).

Prvak Milwaukee je zapeo na gostovanju kod Bostona (103-117), a sjajan je bio Jayson Tatum u redovima Celticsa. Ubacio je 42 poena uz pet skokova, četiri asistencije i tri ukradene lopte. Tatum je iz igre šutirao odličnih 16-25 uz 7-13 za tricu. Kevin Love je s klupe odigrao odličnu utakmicu u kojoj je Cleveland pobijedio Miami 105-94. Love je za 24 minute ubacio 23 poena, a imao je i devet skokova. Iz igre je gađao 6-10 uz 5-8 za tri poena. Toronto je doma svladao Sacramento 124-101 uz čak devetoricu igrača koji su postigli dvoznamenkast broj koševa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica