Obavijesti

Sport

Komentari 1

Zubčić i Leona Popović prvaci Hrvatske, Zrinka opet izletjela: Naučila sam puno ove sezone...

Zubčić i Leona Popović prvaci Hrvatske, Zrinka opet izletjela: Naučila sam puno ove sezone...
4

U ženskoj konkurenciji srebro je osvojila Lu Matrović, a broncu Marta Tomšić, a u muškoj je drugi bio Istok Rodeš, treći Tvrtko Ljutić. U četvrtak se vozi slalom

VIDEO

Leona Popović i Filip Zubčić državni su skijaški prvaci Hrvatske u veleslalomu nakon održanih FIS utrka na Sljemenu. Iako je temperatura zraka dosezala i 15 stupnjeva Celzijevih, staza je izdržala.

Pokretanje videa...

Dvije Hrvatice u top 5 01:01

Popović i Zubčić nisu pobijedili samo u domaćoj konkurenciji već su ostvarili najbolja vremena od svih skijaša prijavljenih za veleslalomske FIS utrke. Popović je ostvarila pobjedničko vrijeme 2:01.24 što je za 55 stotinki bilo bolje vrijeme od Slovenke Nike Tomšič koja je zauzela drugo mjesto. Treća Slovakinja Zuzana Jakubcova je zaostala čak dvije sekunde i 48 stotinki.

FIS Alpine Ski World Cup

U redoslijedu za državno prvenstvo drugo mjesto je osvojila Lu Matrović, ukupno deseta, dok je treća bila Marta Tomšić, ukupno jedanaesta. Zrinka Ljutić nije završila prvu veleslalomsku vožnju.

- Ove sam sezone puno toga naučila, da ne smijem forsirati uvijek. Ali znam da puno mogu pa me povuče - govorila je Zrinka.

U konkurenciji skijaša pobijedio je Filip Zubčić s vremenom 1:55.76, što je za 20 stotinki bilo bolje vrijeme od Austrijanca Joshue Sturma, koji je bio drugi te 63 stotinke brže od trećeplasiranog, još jednog Austrijanca, Tobiasa Koglera.

FIS Alpine Ski World Cup - Women's Slalom

- Dobro je da smo uspjeli održati utrku po ovako toplom vremenu. Sezonom sam zadovoljan jer sam prošle sezone dosta pao, a onda se teško dignuti - rekao je Filip.

Istok Rodeš bio je drugi najbolji Hrvat na petom mjestu te je za Zubčićem zaostao sekundu i 41 stotinku, dok je Tvrtko Ljutić bio ukupno sedmi, a treći u hrvatskoj konkurenciji (+3.37 slabije vrijeme od Zubčića).

U redoslijedu za državno prvenstvo Hrvatske slijedili su četvrti William Petanjko, peti Otto Orešić, šesti Roko Begović i sedmi Noa Vrana.

U četvrtak je na programu FIS slalom u obje konkurencije koji će se računati i za prvenstvo Hrvatske.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu