Obavijesti

Sport

Komentari 4

Žužul: Nije mi drago gledati što sve prolazi moj prijatelj Pralija

Žužul: Nije mi drago gledati što sve prolazi moj prijatelj Pralija
5

Predsjednik Splita Slaven Žužul vjeruje u nevinost Nenada Pralije i Špire Barbarića. Klub će biti uz njih, a Žužul kaže kako ne vjeruje da je to napad usmjeren na njega

VIDEO

Sedam novih igrača stiglo je u ponedjeljak na prvu prozivku RNK Splita, a u popodnevnim satima očekuje se da bi "crvenima" trebao pristupiti i nekadašnji hajdukovac Tomislav Glumac. Osim iskusnog napadača Varaždina Josipa Golubara, riječ je uglavnom o mladim igračima Imotskog Zvonimiru Perkoviću Šantaru, Tomislavu Mrčeli, Duji Vučemiloviću Grgiću, igraču Neretvanca Anti Babiću i braći Draženu i Josipu Bagariću iz Kninske Dinare.

- Prinove koje smo doveli pokazuju da se Split orijentira na mladiće iz "dalmatinskog bazena". Potpisali smo sporazum o suradnji sa školom nogometnog kluba Imotski, a namjeravamo prošiti suradnju s još nekoliko klubova - rekao je predsjednik kluba Slaven Žužul i dodao:

- Najljepše cvijeće raste u našem vrtu, ne treba tražiti daleko igrače, u Dalmaciji i Hercegovini ima ih najviše, a i najisplativiji su.

Predsjednik se osvrnuo i na aktualna zbivanja u hrvatskom nogometu.

- Kao čovjeku nije mi drago ovo što se događa mom prijatelju Nenadu Praliji i zaposleniku Špiru Barbariću. Klub će biti uz njih sve dok ne dokažu svoju nevinost. Mnogi govore kako je ovo sve usmjereno prema meni, a ja ću vam ponoviti da se sve što se tiče plaćanja na crno radi o vremenu dok je klub bio u stečaju, dakle prije nego sam ja postao predsjednik. Nastavit ću raditi svoj posao, s uspjehom i ponosom jer ovaj klub je ponos grada i dokaz da se može pobijediti i stečaj i dignuti do prve lige.

Žužul je naglasio i kako ne smatra da je ovo napad na njega osobno te na klub zbog toga jer su na sastancima Udruge prvoligaša stali na stranu Markovića i Mamića.

- Svatko radi po svojoj savjesti. Ja sam za interese nogometa, Hajduka i Splita, a ne za interese koji se iza svega valjaju. Bit će opet izbori i mi ćemo dati glas onome za koga budemo smatrali da takve interese zastupa.

Trener Tonći Bašić igrače je upoznao s programom rada, uvodni dio bit će u Splitu, drugi u Antalyji, a treći će dio priprema ponovno biti na Parku mladeži gdje će Split 11. veljače odigrati zadnju provjeru, najvjerojatnije protiv Zadra ili Šibenika.

- Naš cilj je pomladiti momčad, ali ciljevi ostaju isti kao i na početku sezone. Želimo izboriti Europu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani