Obavijesti

Sport

Komentari 4

Zvezdaš se opravdava, njegova supruga bijesni: Nemam se ja za što ispričavati Srbima...

Zvezdaš se opravdava,  njegova supruga bijesni: Nemam se ja za što ispričavati Srbima...
2

Ako srpski igrač nije smio dotaknuti zastavu, onda nije ni trebao. Ali svi su oni "pokradeni" i oduzeta im je sloboda govora od strane menadžmenta, tvrdi supruga košarkaša Crvene zvezde

Euroligaška utakmica između Žalgirisa i Crvene zvezde u Kaunasu podigla je veliku buru nakon što su košarkaši srpske momčadi odbili držati antiratnu poruku s ukrajinskim motivima.

Litavci su glasno izviždali Zvezdaše, dok srpski mediji tvrde da su ih tijekom cijelog meča vrijeđali te da su u jednom trenutku razvili i zastavu NATO-a na tribinama.

Kako god, Amerikanac u redovima srpske momčadi nakon utakmice je osjetio potrebu opravdati postupke svoje momčadi.

- Kao momčadi nam je rečeno da ne diramo zastavu. Želim da bude jasno da ne podržavam rat i da želim mir u svijetu - napisao je Aaron White na Twitteru, dok je njegova supruga kritizirala vodstvo Crvene zvezde:

- Kod mene nema neutralnosti. U potpunosti sam na strani Ukrajine. I morate biti slobodni istaknuti svoje mišljenje. Ne ispričavam se Srbima, nemam zašto. Ne baca (op.a. njezin suprug) cijelu momčad pod autobus. Ako srpski igrač nije smio dotaknuti zastavu, onda nije ni trebao. Ali svi su oni "pokradeni" i oduzeta im je sloboda govora od strane menadžmenta - napisala je Grace White. 

Zagreb: Cibona i Crvena Zvezda igraju 23. kolo ABA Lige

A što se tiče spornog incidenta...Sve je jasno. Sve da i vodstvo Crvene zvezde ne podržava rusku invaziju na Ukrajinu, Gazprom je glavni sponzor beogradskog kluba...