Obavijesti

Sport

Komentari 15

Zvijezda Barcelone nakon Eura uživa na Lošinju! Objavio i fotke

Zvijezda Barcelone nakon Eura uživa na Lošinju! Objavio i fotke
11

Memphis Depay odmara se u Hrvatskoj nakon ispadanja s Nizozemskom u osmini finala Eura. Igra košarku i nogomet s prijateljima na lošinjskoj rivi, poveo je i pse i isprobao jet-ski...

VIDEO

Nizozemski nogometni reprezentativac Memphis Depay (27) odmara se ovih dana u Malom Lošinju. Novi nogometaš Barcelone potvrdio je to u objavi na Instagramu.

Depay je u četvrtak objavio fotografije na kojima se zabavlja na lošinjskoj rivi igrajući nogomet i košarku, u društvu glazbenika MC Jorena.

Donedavni napadač Lyona u utorak se pohvalio snimkom u kojoj isprobava jet ski, ne navodeći o kojoj se lokaciji radi. Čini se da je riječ o lošinjskom akvatoriju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Memphis Depay na Lošinju VIDEO

Poveo je i pse Klea i Draka, kojima je otvorio poseban profil na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @kleoanddrako

Depayu je ovo ljeto istekao ugovor s Olympiqueom i sunarodnjak Ronald Koeman odlučio je dovesti ga na Camp Nou. Bila je to treća sreća jer je Lyon prošlo ljeto tražio 20 milijuna eura, a na zimu 10 milijuna. Ovako je došao bez odštete, a potpisao je na dvije godine.

Igrao je sve četiri utakmice na Euru za "oranje" od prve minute, zabio gol u pobjedama protiv Austrije (2-0) i Sjeverne Makedonije (3-0, uz asistenciju) u skupini. Nizozemci su u osmini finala u Budimpešti ispali od Češke (2-0).

"Teško mi je izraziti riječima ovo razočaranje i prihvatiti ga. Nakon što se nismo plasirali na dva velika natjecanja, prošli smo dalje, ali nismo ispunili cilj. Ispričavam se navijačima što smo ispali na takav način i razumijem razočaranje. Hvala svima koji su nas podržavali, od navijača na stadiona, obitelji pred televizijom, ljudi na ulicama, svima koji su navijali i zbog kojih smo se osjećali sjajno. Nikad ne smijemo odustati, čak i sad kad nismo uspjeli. Moramo izvući pouke i vratiti se jači u budućnosti", napisao je Depay nakon ispadanja s Eura.

Momčad Barcelone okuplja se u ponedjeljak uoči priprema za sezonu koja počinje na Veliku Gospu utakmicom protiv Real Sociedada, ali igrači koji su nastupili na Euru priključivat će se nešto kasnije.

Nema sumnje kako je Depay sve odlično isplanirao i donio još jednu sjajnu reklamu za hrvatski turizam.

Euro 2020 - Group C - North Macedonia v Netherlands
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram