Obavijesti

Sport

Komentari 5

Zvijezda Bayerna propušta SP! Veznjak Argentine također 'out'

Zvijezda Bayerna propušta SP! Veznjak Argentine također 'out'

Najbolji igrač Senegala Sadio Mané ozlijedio se u utakmici Bayerna i Werdera iz Bremena (6-1) u utorak navečer i neizvjestan je njegov nastup

VIDEO

Najbolji igrač Senegala Sadio Mané ozlijedio se u utakmici Bayerna i Werdera iz Bremena (6-1) u utorak navečer i propustit će Svjetsko prvenstvo u Kataru, javlja L'Equipe. Mane je dobio udarac u koljeno i napustio je teren u 20. minuti.

Pokretanje videa...

SP u Kataru VIDEO

- Udarac je bio bolan, ali morat ćemo pričekati dodatne snimke kako bismo znali kakva je situacija - rekao je trener Bavaraca Julian Nagelsmann za klupsku stranicu.

L'Equipe javlja kako je ozlijedio tetivu i mora mirovati nekoliko tjedana, što znači da ne može na SP.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Mané je ljetos došao u Bayern iz Liverpoola, a najbolji je strijelac Senegala u povijesti. Odigrao je 93 utakmice i postigao 34 gola te je bio jedan od najzaslužnijih igrača za plasman na Svjetsko prvenstvo, kao i za ovogodišnje osvajanje naslova afričkog prvaka.

Senegal je na Svjetskom prvenstvu u skupini A s Katrom, Ekvadorom i Nizozemskom, a prvu utakmicu igra za 12 dana, 21. studenog, protiv Nizozemaca.

FILE PHOTO: Finalissima - Italy v Argentina

Nogometna reprezentacija Argentine, koja će na nadolazećem Svjetskom prvenstvu u Kataru biti među favoritima za naslov, također je doživjela udarac neposredno prije početka Mundijala.

Kako prenose argentinski mediji, veznjak Villarreala Giovani Lo Celso izostat će iz reprezentacije Lionela Messija zbog ozljede. Argentinski izbornik Lionel Scaloni nedavno je rekao o 26-godišnjaku, koji je bio jedan od najvažnijih igrača u prošlogodišnjoj pobjedi Argentine na Copa Americi i kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo:

- Možemo ga zamijeniti brojčano, ali ne i u smislu nogometnog znanja i doprinosa timu.

Lo Celso iz Villarreala ozlijedio se 30. listopada kada ga je trener zamijenio nakon 24 minute na gostovanju kod Athletic Bilbaa. Najprije su posumnjali na pokidan mišić na nozi. Villarreal još nije službeno objavio o kakvoj se ozljedi radi, ali Lo Celso nije bio u momčadi za današnju utakmicu protiv Espanyola. Kako javljaju mediji, Lo Celso će morati na operaciju.

 

U reprezentaciji bi ga trebao zamijeniti Exequiel Palacios iz Bayerna. Scaloni ima vremena do 14. studenog da objavi konačan popis od 26 igrača za SP.

Prva utakmica na Svjetskom prvenstvu Argentince očekuje 22. studenog protiv Saudijske Arabije, nakon čega će odmjeriti snage s Meksikom i Poljskom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida