Obavijesti

Steknite nužna znanja i postanite poslovni i uspješni!

Steknite nužna znanja i postanite poslovni i uspješni!
3

Približavanje Europskoj uniji traži ljude primjerenih sposobnosti koji mogu voditi poslovanje i upravljati procesima, ljude koji imaju za to potrebna znanja

Stalne promjene u tehnologiji, organizaciji, zahtjevima tržišta...., obiluju izazovima i zahtijevaju poduzetne i kreativne ljude koji teže svekolikomu društvenom napretku, a  ostvaruju ga osobnim uspjehom. To danas nije moguće bez stalnog učenja.

Stecite i Vi takva znanja!

Visoka škola za poslovanje i upravljanje, s pravom javnosti „Baltazar Adam Krčelić“ Zaprešić  svoj nastavni program zasniva na stručnim, znanstvenim i iskustvenim postignućima hrvatske i europske tradicije stručnoga visokog školstva, a studente obrazuje za poslovanje i upravljanje na izvršnoj razini i razini operativnog menadžmenata. Pojedinačni programi sadrže znanstvenu osnovicu i detaljniji stručni i praktični pristup kako bi Vas osposobili ili pripremili za budući posao. 

Specifičnost ove Visoke škole je modularni programski sustav koji omogućava izbor modula i predmeta usmjerenih prema poslovanju i operativnom menadžmentu u svim strukturama, a posebice za rad u gospodarstvu, uslužnim, upravnim, kulturnim i drugim djelatnostima.

Stručni studij Poslovanje i upravljanje programiran u skladu s Bolonjskim procesom, obrazuje Vas i osposobljava za poslovanje i upravljanje, operativni menadžment, te visokostručne poslove poslovnog ekonomiste, menadžera u kulturi ili menadžera uredskog poslovanja.

Nakon završenoga trogodišnjeg stručnog studija, studenti mogu upisati: 

  1. Specijalistički diplomski stručni studij Projektni menadžment  koji se izvodi u suradnji s Institutom Ruđer Bošković, a koji Vas obrazuje  i osposobljava za pripremu i vođenje projekata u projektno usmjerenim poduzećima, složenijih znanstveno-istraživačkih projekata, projekata u javnom sektoru, za organizaciju cjelovitoga projektnog rada u organizacijama u kojima će se projekti ostvarivati
  2. Specijalistički diplomski stručni studij Komunikacijski menadžment koji Vas obrazuje i osposobljava za razvijanje korporativnih komunikacija, te upravljanje poslovnim i drugim informacijama, posebno u vođenju poslovnih, marketinških i komunikacijskih akcija, kampanja, promocija, prezentacija  itd. 

Nastava se odvija u manjim grupama, više predmeta predajemo u računalnim učionicama, članica smo CARNet-a, raspolažemo vlastitom knjižnicom,  studentima je dostupan  sustav za učenje na daljinu (e-learning) s mnoštvom informacija i mogućnošću internetske komunikacije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret
NOVA VLADA NA POMOLU

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret

Neslužbeno doznajemo da Domovinski pokret nije dobio Ministarstvo kulture, a da su resori podijeljeni sukladno dosadašnjim najavama.
Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'
LJUBAVNA PRIČA ZARUČNIKA

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'

Marko i ja se znamo preko tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za njih i onda sam rekla: 'Vidi koji zgodan lik'. Zatim sam ga odlučila dodati na Instagramu, ispričala je Elizabeta