Obavijesti

Show

Komentari 45

Pjevali za bolesnog prijatelja: Za Cocu prikupili 100 tisuća kn

Pjevali  za bolesnog prijatelja: Za Cocu prikupili 100 tisuća kn
5

Trogirski slavuj slušao je prijenos na radiju, u bolničkoj sobi. Grad Trogir uplatio mu je sav prihod od ulaznica uključujući i brojne donacije poduzetnika, građana i kolega

VIDEO

Osjećaji su mi pomiješani. Sretan sam jer je koncert bio spontan, jer je toliko ljudi uz mene. Tužan sam jer nisam mogao biti tamo, rekao je Vinko Coce (59) poslije koncerta na Trgu Ivana Pavla II.

Trogirski slavuj slušao je prijenos na radiju, u bolničkoj sobi. Grad Trogir uplatio mu je sav prihod od ulaznica uključujući i brojne donacije poduzetnika, građana te kolega. 


- Skupljeno je oko 100.000 kuna. I nadamo se da će idući koncert na ovom trgu biti njegov – rekao je Frane Žižak iz trogirskoga Gradskog poglavarstva. Oliver Dragojević, koji mu je otpjevao 'Kad mi dođeš ti' uglas s publikom, priznaje kako nije otišao u posjet Coci u bolnicu jer bi i sebe i njega samo rastužio.


- Čujem se s njim svaki dan i čekam da izađe. Dražen Zečić mu je kupio klima-uređaj. 


- Vinko je čovjek velikog srca i uvijek je nastupao na humanitarnim koncertima. Zato smo sretni što sada mi njemu možemo pomoći – rekao nam je Zečić.

Cocina supruga Janja na koncert je došla iz njegove bolničke sobe u kojoj je cijele dane.

- Puna sam emocija, vidite i sami što se večeras dogodilo. A Vinko... Teško mu je, nadali smo se da će uspjeti doći, ali on to još ne može – kaže Janja.

Tereza Kesovija je bila na rubu suza. 


- Nastupam, nažalost, bez njega. Dođe mi da se rasplačem. Moj mali medo u bolnici je već treći mjesec. Nema snage, ali ja vjerujem u njega, svi mi vjerujemo u njega – drhtavim glasom rekla je Tereza. Premijerno je izvela pjesmu 'Valcer za Europu' koju su ona i Coce snimili netom prije nego što je završio u bolnici, a koju je, kaže, pohvalio i sam predsjednik Ivo Josipović.

Na koncertu su nastupili i klape Cambi, Maslina, Sv. Juraj - HRM, Sinj, Tragos, Čiovo te Tomislav Bralić i Klapa Intrade.

Bralić se prisjetio kako je kao mladić zadivljeno slušao Vinka kako nastupa u klapi Trogir. Dodao je kako je od njega učio pjevati te je poželio svojem najdražem mentoru brzi oporavak. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti