Obavijesti

Osvojite nagrade Erste banke i partnera u Arena Centru!

Osvojite nagrade Erste banke i partnera u Arena Centru!
6

Akcija traje do subote 30. ožujka - potražite letak za sudjelovanje u nagradnoj igri kod hostesa na trgu Dalmacija u Arena Centru i osvojite super nagrade Erste banke i partnera

Posjetite Arena Centar do 30. ožujka jer Vas očekuju vrijedne nagrade Erste banke na Diners potrošačkim karticama, poklon paketi Podravke, mp3 playeri, slušalice i zvučnici koje Vam daruje Technomarket te poklon knjige 24sata.

Potražite letak za sudjelovanje u nagradnoj igri kod hostesa na Trgu Dalmacija i sakupljajte žigove u obliku jaja. Osnovni uvjet za sudjelovanje u izvlačenju nagradne igre je kupnja u minimalnom iznosu od 50 kuna u Arena Centru u dane trajanja nagradne igre od 28. do 30. ožujka 2013. godine do 17.59 h. Potrebno je sakupiti žigove uz predočenje računa te pravilno ispunjen letak ubaciti u jednu od tri za to predviđene kutije najkasnije do 30.03. u 18h.

Za svaku kupnju preko 50 kuna uz predočenje računa hostese na Trgu Dalmacija, u vremenu od 10-21h, će na letak staviti žig. 1 x žig za račun od 50-99 kuna, 2 x žig za račun od 100-149 kuna i 3 x žig za račun od 150 i više kuna.  Minimalan broj žigova na letku je 1, maksimalan broj žigova su 3. Račune sačuvajte do kraja igre kao dokaz kupnje. Jedna osoba može sudjelovati u igri neograničen broj puta ali jedan račun može koristiti za ispunjavanje jednog letka za nagradnu igru. Izvlačenje dobitnika nagradne igre održat će se 30. ožujka u 18h u Arena Centru. Pravila Nagradne igre pročitajte OVDJE.

Ali to nije sve! Svaki dan u vrijeme trajanja nagradne igre od 16 do 18h za klince organiziramo KREATIVNU LIKOVNU RADIONICU u kojoj će ih Nina, poznata animatorica  i voditeljica emisije „Kutak s Ninom“, učiti izrađivati šarene papirnate ukrase za vaš blagdanski stol. Vaši najmlađi mogu naučiti izrađivati košarice za jaja u obliku zečića, piliće u gnijezdu i jaja-magnete za frižider za koje će djeca "bojati" jaja iz megnetne folije. Najkreativnije dječje radove očekuju Medo Štedo i NESQUIK poklon paketi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dođite u Arena Centar jer osvajanje nagrada nikad nije bilo lakše.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer