Obavijesti

Sushi Akademija ide dalje! Prijavite se za sudjelovanje!

Sushi Akademija ide dalje! Prijavite se za sudjelovanje!
7

Nakon prve radionice koja se održala 18.listopada, u Akamaru japanskom restoranu u Bogovićevoj 3 u Zagrebu, Sushi Akademija ide dalje!

U prekrasnom novootvorenom dijelu Akamaru restorana (donja etaža), okupili su se brojni ljubitelji zdrave prehrane, točnije sushija. Između ostalih, prvoj radionici od mnogih u nizu Akademije koja je tek startala, prisustvovali su i Antonija Blaće, Nataša Janjić, Dalibor Petko i Ana Miščević. Podršku hvalevrijednom projektu dala je i popularna nutricionistica Diana Gluhak koja je veliki obožavatelj zdravih nutricionističkih sastojaka japanske kuhinje. Zajedno s ostalim polaznicima, spomenuta ekipa sudjelovala je u četverosatnoj radionici pod stručnim vodstvom chefa Akamaru restorana - Roberta Horvata. Chef Robert tijekom trajanja radionice pronašao je vremena za svakog od polaznika kako bi što bolje svladali tehniku pripravljanja ove japanske poslastice.

S obzirom da se termini za sushi radionicu popunjavaju brzinom svjetlosti i ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se prijave na Sushi Akademiju na mail akademija@akamaru.hr ili telefonom na 01/5635 483 ili 099/2478 049. Ljubitelji sushija to mogu učiniti i osobno dolaskom u Akamaru restoran u Bogovićevoj 3, svaki dan od 10:00 do 22:00h. Cijena Akademije je 300kn. U cijenu Akademije ulazi teorijski i praktični dio u trajanju 4 sata te poklon svakom polazniku – Sushi Box sa svim sastojcima za pripremu sushija. 

Važno je napomenuti ako nemate vremena za radionicu, a ljubitelj ste sushija, restoran Akamaru svake subote od 09:00 do 13:00h u svojoj specijalnoj ponudi ima sushi paket sa 20 ukusnih zalogaja (12 maki, 4 uramaki, 4 nigiri) po promotivnoj cijeni od 99,00kn. Osim toga, svake subote tijekom održavanja Sushi Akademije gostima se nudi 50% popusta na cijenu svih pića i napitaka.

Cjelokupni doživljaj japanske kulture i gastronomije događa se pod pokroviteljstvom PAN ASIA Shop.a (Ivanićgradska 33 Zagreb), koji je osigurao sve namirnice za polaznike. Slijedeći termin radionice je dakle u subotu, 25.listopada s početkom u 09:00h, a između ostalog radionici će prisustvovati Irina Čulinović i Željko Krušlin Kruška.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske
Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi