Obavijesti

Svečano otvaranje ljetne pozornice Bundek i ZgKul-a

Svečano otvaranje ljetne pozornice Bundek i ZgKul-a
1

Povodom ulaska Hrvatske u Europsku uniju, od 28. lipnja do 18. srpnja 2013., ovogodišnji, još bogatiji program zagrebačkog kulturnog ljeta - ZG KUL, na Bundeku nudi zabavu za cijelu obitelj.

Najljepša ljetna pozornica Zagreba, na jezeru Bundek, poziva vas na ZgKUL, ljeto kulture u Zagrebu. Povodom ulaska Hrvatske u europsku uniju, od 28. lipnja do 18. srpnja 2013. godine kulturni program na Bundeku - ZG KUL, nudi vam zabavu za cijelu obitelj.

U petak, 28. lipnja 2013. u 21 sat svečano će se otvoriti  Ljetna pozornica Bundek, te započeti ZgKul – Zagrebačko kulturno ljeto. Održat će se predstava "Đerdan" u izvedbi Zagrebačkog gradskog  kazališta Komedija. Redatelj Rikarda Simonelli, dirigent Krešimir Batinić.

Svakoga dana od 21.00 sat uživajte u predstavama i koncertima Kazališta komedija, Lada, Zagrebačke filharmonije, mjuziklima i operama, Festivalu vatrometa, rock, jazz i blues koncertima.

ZgKul – Zagrebačko kulturno ljeto predstavlja jedinstvenu ponudu svih ljetnih kulturnih manifestacija i događanja u hrvatskoj metropoli. 

Ona svjedoče o kulturnom bogatstvu našeg grada i u ljetnim mjesecima te ga visoko pozicioniraju na ljestvici europskih kulturnih metropola.

Tijekom ovogodišnjeg ZgKula bit će predstavljeno više od 700 izvedbi na 44 pozornice na kojima će nastupiti više od 5.000 izvođača. Biti će prikazan i ciklus filmova u trajanju 15-30 sekundi inspiriranih ulaskom Hrvatske i Zagreba u Europsku uniju koji su omogućili Zagreb film i Gradski ured za obrazovanje, kulturu i šport, zaslužni i odgovorni za produkciju animiranih filmova.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...

Radio je u seks trgovini i vidio 'previše': Izvadila je čep iz stražnjice pred mojim očima...
ISPRIČAO NAJBIZARNIJA ISKUSTVA

Radio je u seks trgovini i vidio 'previše': Izvadila je čep iz stražnjice pred mojim očima...

Rad u trgovini seksualnih igračaka natjerao ga je da se susretne s vrlo 'ludim' situacijama i mušterijama, pa se tako susreo i s jednom vrlo riskantnom ponudom za brak
Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...
FELJTON: ČERNOBIL, 3. DIO

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...

Hrabro su ušli ispod reaktora i ispustili vodu, ali i tamo su prošli pravu dramu jer su ostali bez svjetla. Iako su znali da riskiraju bolnu smrt od radijacije, otišli su i spasili svijet od još veće katastrofe...