Obavijesti

Tech

Komentari 339

24sata.hr najčitaniji, a i ostali naši portali obaraju rekorde!

24sata.hr najčitaniji, a i ostali naši portali obaraju rekorde!
1

Prema rezultatima gemiusAudience istraživanja, 24sata.hr drži vodeću poziciju najposjećenijih portala, a zdravakrava.hr i poslovni.hr obaraju svoje rekorde posjećenosti!

VIDEO

Istraživanje gemiusAudience na mjesečnoj razini donosi pregled posjećenosti 100 najčitanijih web stranica u Hrvatskoj, a njihov je najnoviji  izvještaj pokazao da portal 24sata.hr i dalje drži vodeću poziciju na toj listi. S rastom od 4,62% i čak 1,221.334 stvarnih korisnika, koji su u siječnju posjetili 24sata.hr, učvrstili smo prednost pred drugim medijima, a za to smo zahvalni vama, našim vjernim posjetiteljima! Pratite nas i dalje jer vam pripremamo još mnogo kvalitetnog sadržaja, vrijednih nagrada, zanimljivih alata i drugih iznenađenja!

Rekordi unutar Styria grupe

Lijepe vijesti gemiusAudience donosi i ostalim portalima iz Styria grupe – svi su ostvarili rast u odnosu na prethodni mjesec, a neki čak i oborili vlastite rekorde! Najveći porast broja stvarnih korisnika, čak 38,54%, zabilježio je naš portal o zdravlju i vitalnosti, zdravakrava.hr, koju je njezinih 239.858 korisnika dovelo do rekordne 16. pozicije na listi najposjećenijih hrvatskih portala!

Sa 316.868 korisnika, svoj rekord čitanosti oborio je i portal poslovni.hr čime je potvrđena njegova liderska pozicija u biznis segmentu, a odličnim rezultatima može se pohvaliti i vecernji.hr, koji je zahvaljujući rastu posjećenosti od 9% preskočio konkurenciju te zauzeo visoko 6. mjesto na gemiusAudience listi!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Istraživanje gemiusAudience prati posjećenost hrvatskih web stranica. U istraživanju sudjeluje oko 100 hrvatskih stranica. Istraživanje gemiusAudience postalo je standard u internetskom istraživanju, koji su prihvatile sve relevantne medijske agencije, internetski mediji i oglašivači u državama istočne i srednje Europe. Podaci ovog, za sada, jedinog istraživanja posjećenosti hrvatskih web stranica su usporedivi i javno dostupni na web adresi: http://www.audience.com.hr/.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 339
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje
Ana i Matija žive pedesete: Otvorili su i svoj vintage kafić
ROCKABILY ŽIVOT

Ana i Matija žive pedesete: Otvorili su i svoj vintage kafić

Bračni par je staru krojačku radionicu u centru Vinkovaca pretvorio u klub koji nalikuje na holivudski filmski set. Obožavaju sakupljati stare stvari, restaurirati ih....