Obavijesti

Tech

Komentari 13

Oni su najveće zvijezde Vinea, a po sekundi zarađuju tisuće

Oni su najveće zvijezde Vinea, a po sekundi zarađuju tisuće
2

Ako ste mislili da je otvaranje igračaka za milijune na YouTubeu 'laka lova', niste još čuli za zvijezde Vinea koje s nekoliko sekundi videa dolaze do desetak tisuća

VIDEO

Za razliku od onih na YouTubeu, video filmići na Vineu ograničeni su na samo šest sekundi . Međutim, to ne sprječava nekoliko zvijezda te platforme da izraze svoju kreativnost i upravo na tim kratkim filmićima grade svoju slavu i dobivaju  dobro plaćene angažmane.

Ovo su najveće zvijezde Vinea:

1.Nash Grier

Apsolutno najveća je zvijezda Vinea koja svojim besramnim snimkama zabavlja 10 milijuna sljedbenika, a isječci su mu pogledani preko 2 milijarde puta! Prevedeno u financijske pokazatelje, Grier, inače rođen 1997.,  dobiva ponude i do 100.000 dolara po 'vineu', a zajedno sa svojim cimerom i popularnim vinerom Cameronom Dallasom glumio je u Netflixovoj komediji Expelled koja je premijeru imala u veljači. Nakon što je s premijerom osvanuo na broju jedan na  iTunesu, Expelled je ostao u top 10 najpopularnijih sadržaja cijeli mjesec.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

2. Jerome Jarre

Jerome Jarre (25) došao je 2013. godine u New York sa samo 400 dolara u džepu, bez krova nad glavom i poznavanja jezika, no njegov entuzijazam i francuski šarm rezultirali su rađanjem zvijezde koja sada snima s De Nirom i zarađuje 25.000 dolara po filmiću.

VIDEO

Jerome je za Vine otprilike ono što je slavni Remi Gaillard za YouTube, šaljivi provokator koji ide po svijetu i nemilice se ubacuje u razne društvene situacije, često drugim osobama kako bi zabilježio šokantne reakcije u svojim video isječcima od nekoliko sekundi. Zbog skidanja u avionu u kupaće gaćice i paradiranja s kolutom-patkicom prošle godine ga je privela policija. Njegove vineove prati preko 8 milijuna ljudi, a skupili su više od milijardu pregleda.

3. Thomas Sanders

Proslavio se neobičnom zanimacijom, naracijom tuđih života koju bilježi dok prilazi nepoznatim ljudima. Sandersovi vineovi imaju preko 2 milijarde pregleda, a prati ga 5,8 milijuna ljudi te je prošle godine bio pobjednik natječaja Ryana Seacresta za omiljenog vinera što će mu sigurno donijeti holivudske poslove u bliskoj budućnosti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada
NOVA GENERACIJA

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada

Boston Dynamics je predstavio svoju sljedeću generaciju humanoidnog robota, potpuno električnog Atlas robota

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika
UZLAZNI TREND

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika

Američka digitalna platforma za streaming filmova i televizijskih serija Netflix izvijestila je o skoku prihoda i dobiti u prvom tromjesečju, uz više od devet milijuna novih pretplatnika i podignute cijene
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle