Obavijesti

Tech

Komentari 1

Agencija ecx.io postaje IBM iX Hrvatska i najavljuje otvaranje novog ureda, ali i zapošljavanje

Agencija ecx.io postaje IBM iX Hrvatska  i najavljuje otvaranje novog ureda, ali i zapošljavanje
3

Iz IBM iX kažu kako im je plan zaposliti još visokoobrazovanih stručnjaka i otvranjem novog ureda dodatno proširiti poslovanje u Hrvatskoj.  Inače, ovu agenciju IBM je preuzeo još 2016. godine

VIDEO

Digitalna agencija ecx.io, s uredima u Zagrebu i Varaždinu, tijekom posljednjih pet godina bilježi rast od 750%, a svoj rad sad nastavlja pod brendom IBM iX Hrvatska.

Ovu digitalnu agenciju IBM je preuzeo 2016. godine kako bi zadovoljio  potrebu za digitalnom, kreativnom i dizajnerskom stručnošću. ecx.io (s uredima u Njemačkoj, Austriji i Hrvatskoj) i IBM-ovi studiji od tada blisko surađuju i nude usluge savjetovanja, dizajna i tehnologije. Suradnja će ovom promjenom postati još intenzivnija. 

Iz IBM iX kažu kako im je plan zaposliti još visokoobrazovanih stručnjaka i otvranjem novog ureda dodatno proširiti poslovanje u Hrvatskoj. 

 - Na temelju sjajne suradnje s vrhunskim sveučilištima u Hrvatskoj, uspjeli smo zaposliti mnoge mlade stručnjake i talentirane programere. Mnogi naši zaposlenici su s nama od samog početka i sada vode međunarodne timove profesionalaca. Neprestano smo u potrazi za novim talentima i još uvijek imamo mnogo slobodnih radnih mjesta. Nikada nismo prestali zapošljavati, rasti i uvoditi nove talente tijekom posljednjih sedam godina - poručuje Mario Horvat, izvršni direktor IBM-a iX Hrvatska.

- Postavljamo veliki naglasak na našu agencijsku kulturu i distribuirani način rada u multikulturalnoj sredini. Kada su naši sljedeći koraci u pitanju, oni će biti još snažniji, temeljeni na našem iskustvu i kvaliteti. Ono što svakako želim istaknuti je činjenica da će nam, kao i do sada, naši zaposlenici i njihov profesionalni razvoj i zadovoljstvo biti na prvom mjestu", ističe Moreno Grgurić, izvršni direktor za digitalne platforme u IBM-u iX Hrvatska.

IBM iX partner je s brojnim svjetski poznatim klijentima - Allianz, Barmer, Berliner Verkehrsbetriebe, Bundeswehr, Daimler, Deutsche Rentenversicherung, Fressnapf, Grohe, Lufthansa, Migros, Porsche, Siemens, TAG Heuer i Wienerberger i mnogim drugim.

- Pod brendom IBM iX želimo još snažnije ujediniti naše snage, iskoristiti sinergiju i učiniti našu zajedničku moć jasnijom i dodatno vidljivijom na tržištu - kaže Markus Dietrich, izvršni direktor IBM iX Düsseldorf, Austrija i Hrvatska.

Kao dio IBM Consultinga, IBM-ovog odjela za savjetovanje i usluge, IBM iX jedan je od najvećih svjetskih pružatelja digitalnih iskustava. Koristeći okvire kao što su IBM Garage™ i Enterprise Design Thinking, stručnjaci zaposleni u IBM-u iX rade na održivim poslovnim modelima, digitalnim uslugama i iskustvima krajnjih korisnika. Osim toga, IBM iX održava vrhunska partnerstva s dobavljačima softvera kao što su Adobe, Salesforce i SAP CX.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Alarm u Appleu: Ne rade alarmi na iPhoneu, hitno rješavaju bug
ZASPALI ZBOG GREŠKE

Alarm u Appleu: Ne rade alarmi na iPhoneu, hitno rješavaju bug

Apple je potvrdio da su upoznati s problemom. No još nije poznato zbog čega se uopće kvar pojavio i što korisnici mogu poduzeti dok ne stigne rješenje

Prvi spam ikad naljutio je 393 ljudi, evo što je pisalo u poruci
BIJES U ARPANETU

Prvi spam ikad naljutio je 393 ljudi, evo što je pisalo u poruci

Na današnji dan 1978. godine Gary Thuerk iz tvrtke DEC postao je prvi (poznati) spammer. Umjesto da šalje zasebnu poruku svakom primatelju, poslao je poruku na skoro 400 ljudi
Kristijan Iličić pokrenuo globalnu eSIM aplikaciju Lyntel: 'Spojio sam dvije ljubavi'
PROPUTOVAO 194 DRŽAVE

Kristijan Iličić pokrenuo globalnu eSIM aplikaciju Lyntel: 'Spojio sam dvije ljubavi'

eSIM je digitalna SIM kartica koja omogućava aktivaciju podatkovnog plana operatera bez upotrebe fizičke SIM kartice. - U fokusu nam je kvaliteta povezanosti, 5G mreža gdje god je to moguće - rekao nam je Iličić.