AI kriptovalute rastu kako Fetch.ai, Injective i WienerAI bilježe dobitke | 24sata
Obavijesti

Tech

AI kriptovalute rastu kako Fetch.ai, Injective i WienerAI bilježe dobitke

AI kriptovalute rastu kako Fetch.ai, Injective i WienerAI bilježe dobitke

Kripto tržište je pronašlo svoje mjesto nakon tjedna pritiska prodaje, pružajući kriptovalutama s umjetnom inteligencijom bikovski zamah.

VIDEO

Kriptovalute s umjetnom inteligencijom su se ponovno pojavile kao jedna od najbolje performirajućih klasa imovine u kripto svijetu danas, pri čemu projekti poput Fetch.ai i Injective bilježe značajne dobitke. Istovremeno, novi pretprodajni AI projekt WienerAI također pokazuje bikovski zamah, s ukupnim prikupljenim sredstvima približavajući se 6 milijuna dolara.

Posjetite WienerAI

Boom AI kriptovaluta dok se prodaja na tržištu zaustavlja

Kripto tržište je pronašlo svoje mjesto nakon tjedna pritiska prodaje, pružajući kriptovalutama s umjetnom inteligencijom bikovski zamah.

Nakon prosvjetljujućih riječi predsjednika Fed-a Jeromea Powella na sastanku Odbora za monetarnu politiku (FOMC) u srijedu, kripto tržište je zabilježilo rast od 0,4%.

Međutim, svi su pogledi usmjereni na AI kriptovalute, s CoinMarketCap-om koji izvještava o skoku sektorske valuacije za 3,3% danas.

Ovo dolazi dok proizvođač čipova Nvidia nastavlja dobijati na vrijednosti na burzi. Trenutno trguje na najvišim razinama svih vremena (ATH) i povećao se za 38,5% ovog mjeseca.

Kriptovaluta usmjerena na AI agente, Fetch.ai, danas je zabilježila rast od 6%, oporavljajući se od nedavnog prodajnog pritiska na tržištu.

U međuvremenu, blockchain fokusiran na DeFi sektor, Injective Protocol, koji se oslanja na AI za poboljšanje učinkovitosti tržišta i optimizaciju procesa donošenja odluka, danas je ostvario dobitak od 12%.

Injective je ostao zaštićen od nedavnog prodajnog pritiska na tržištu kriptovaluta, povećavajući se za 34% ovog mjeseca.

Druge velike AI kriptovalute također su danas ostvarile snažne dobitke. Trenutno, Render je u plusu 6%, Bittensor je u plusu 6%, a SingularityNET je u plusu 4%.

U nedavnoj analizi, Crypto Vikings su predvidjeli da će Fetch.ai nastaviti rasti, napominjući da je trenutno oko 50% od svoje najviše vrijednosti, što predstavlja dobru vrijednost za nove kupce.

U odgovoru na komentar na tweetu, analitičar je sugerirao da bi Fetch.ai mogao vidjeti dobitke do 20 puta veće u ovom ciklusu.

Što se tiče Injective-a, Altcoin Miyagi je istaknuo da ima "jedan od najbullish grafikona u kripto svijetu trenutno" i sugerira da će ići "mnogo više".

Doista, izvanredna performansa AI kriptovaluta u odnosu na druge kriptovalute odražava nepokolebljiv interes za AI tehnologijom, koji se intenzivirao od lansiranja OpenAI-jevog ChatGPT-a 2022. godine.

S tim u vezi, nove AI kriptovalute poput WienerAI imaju povoljno okruženje za lansiranje zahvaljujući njihovoj niskoj valorizaciji u brzo rastućem sektoru.

Pretprodaja WienerAI-a se približava 6 milijuna dolara – Je li ovo sljedeća 10x AI kriptovaluta?

Dok iskorištava uzbudljivu dinamiku tržišta AI kriptovaluta, WienerAI također ima izloženost prema niši meme kriptovaluta, s AI tehnologijom zamaskiranom iza fasade teme pasa.

Ovaj trenutak privukao je značajnu pažnju projektu, omogućavajući mu da izuzetno poraste u popularnosti tijekom pretprodaje.

WienerAI-ova osnovna ponuda je AI unaprijeđeni trgovački bot koji pomaže korisnicima donositi bolje trgovačke odluke.

Korisnici mogu postaviti pitanja ili definirati kriterije, nakon čega će bot pretražiti tržište u potrazi za najboljim trgovačkim prilikama.

No, tu nije kraj. Nakon što pronađe odgovarajuću kriptovalutu, korisnici mogu iskoristiti trenutačno, bez naknade, otporno na MEV (Miner Extractable Value) i jednostavno za početnike izvršenje trgovanja. To znači da više nema dugih čekanja ili rizika od pretrčavanja od strane MEV botova prilikom kupnje kriptovaluta na chainu.

Vodeći analitičari podržavaju ovaj napredni slučaj upotrebe, s YouTube kanalom Crypto News sugerirajući da WienerAI ima potencijal za 100x.

Projekt također nudi sloj stakinga koji nagrađuje korisnike za zaključavanje svojih tokena. Trenutno mogu zaraditi APY od 201%, no ovo će se smanjiti kako raste staking pool.

U isto vrijeme, cijena u pretprodaji WienerAI-a će postupno rasti tijekom kampanje.

S obzirom na ovo, potencijalni investitori bi bili dobro savjetovani da što prije uđu u projekt i osiguraju najviše vrijednosti.

Posjetite WienerAI

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Zadnja šansa za kupnju WienerAI tokena prije kraja pretprodaje
WAI

Zadnja šansa za kupnju WienerAI tokena prije kraja pretprodaje

Novi meme coin WienerAI (WAI) odmah je privukao veliku pozornost od početka svog ICO-a. Prikupio je više od 7,5 milijuna dolara u samo nekoliko tjedana, zahvaljujući spoju memea i umjetne inteligencije

Početno slovo vašeg imena otkriva kakvog ste karaktera
SLOVA GOVORE O VAMA

Početno slovo vašeg imena otkriva kakvog ste karaktera

Neki su temperamentni, neki neorganizirani ili distancirani; ime koje vam je dano rođenjem otkriva više o vama nego što biste mislili, a u značaj imena vjerovali su još od drevnih vremena
Slavonci odlaze preko granice u noćni život: 'Za izlazak je dosta i 30-ak eura, ali nema klubova'
IZLASCI U SLAVONIJI I ISTRI

Slavonci odlaze preko granice u noćni život: 'Za izlazak je dosta i 30-ak eura, ali nema klubova'

Plus+ Mladi Slavonci često se druže doma ili u kafićima jer noćnih klubova u manjim mjestima nedostaje pa je izlazak u grad za neke prava avantura, a isto je stanje i u Puli gdje mladi mogu najčešće izaći na cajke...