Tech

Komentari 23

Alcatel Shine Lite je mobitel premium izgleda za 200 eura

Alcatel Shine Lite je mobitel premium izgleda za 200 eura

Alcatelov Shine Lite nema najbolje specifikacije, no dizajniran je s velikom pažnjom, a cijena će zasigurno privući mnoge korisnike. Kao glavni adut navodi se njegova kamera

Selfiji postaju velik dio naše svakodnevice i Alcatel to zna. Zato su predstavili novi telefon koji možda nema najbolje spefifikacije, no iz Alcatela kažu kako je dizajniran za savršene selfije. 

Shine Lite pokreće MediaTek 6737 procesor, dolazi s 2 GB RAM-a i 16 GB interne memorije, koju možete proširiti microSD karticom. Ima 5-inčni ekran, senzor za otisak prsta (možete dodati do 5 ostisaka i namjestiti da određenim otiskom otvarate aplikacije) i bateriju kapaciteta 2460 mAh.

Iz Alcatela ističu kako je kamera najveći adut ovog telefona. Glavna kamera dolazi s 13 megapiksela, a tzv. selfie kamera s 5 MP. Prednja kamera ima i bljeskalicu kako bi selfiji izgledali dobro čak i kada su slikani u uvjetima s manje svjetla. Svi selfiji spremaju se u Selfie Album, a možete ih pretvoriti i u video s aplikacijom Face Show. 

Dizajn telefona zaista izgleda dobro, sa staklenim i metalnim površinama, a uređaj dolazi u tri boje - crnoj, bijeloj i zlatnoj.

Shine Lite bi se trebao naći na tržištu do kraja mjeseca po cijeni od 199 eura.