Obavijesti

Tech

Komentari 16

Bicikl za duge avanture: Greyp T5 ima doseg od čak 100 km

Bicikl za duge avanture: Greyp T5 ima doseg od čak 100 km
12

Bilo da se radi o svakodnevnom putovanju na posao, dugoj vožnji po seoskim cestama ili dužem izletu u prirodi, Greyp T5 će ponuditi vrhunske performanse u kombinaciji s maksimalnom udobnošću

VIDEO

Iz Greypa su predstavili novi električni bicikl Greyp Bikesa, T5 e-SUV, za koji kažu kako je idealan za svakodnevne vožnje ali i duge avanture. Ovaj električni bicikl dijeli mnoge uspješne karakteristike s njegovim “planinskim” rođakom, Greyp G6.

Kroz zadnje 3 godine, Greyp se probio na tržište električnih bicikala, a sada je došlo vrijeme za proširenje voznog parka i ulazak u segment e-trekking bicikala.

Ovaj e-SUV kombinira svu Greypovu tehnologiju sa voznim karakteristikama trekking bicikla. Sa svojim aluminijskim okvirom, snažnom baterijom od 700 Wh, 100mm hoda te Schwalbe G-One Allround 29“ gumama, Greyp T5 je snažan e-SUV koji, navode, jamči jedinstveno iskustvo vožnje bilo da se radi o dnevnim vožnjama na posao ili dužim izletima.

Neograničena povezivost

Greyp sadrži i integrirani eSIM-a koji korisniku pruža stalnu povezanost na internet koja otvara nove mogućnosti korištenja bicikla, a vlasnicima omogućava daljinsko upravljanje određenim funkcijama i zaštitu od krađe.

Greypova aplikacija može se koristiti na dva načina: Dashboard i Remote. Dashboard način pretvara vaš smartphone u proširenu kontrolnu ploču te daje pristup raznim funkcijama poput navigacije, terrain-based dometa i kamera, dok se Remote način može koristiti poput daljinskog upravljača za bicikl, tako da korisnici mogu slati SMS-ove, fotografirati, zaključati bicikl na daljinu ili aktivirati kill switch kako bi ga u potpunosti isključili.

Udobnost na dugim putanjama

Aluminijski okvir na T5 dizajniran je za udobnost na dugim vožnjama. Dodatna udobnost zajamčena je zahvaljujući Selle Royal Essenza + sjedalu.

Greyp je opremljen s multifunkcionalnim nosačem koji podržava Ortlieb® QL3.1 i MiK standarde, kao i dva integrirana nosača bidona.

Novi modeli također uključuju Busch + Müller prednja svjetla i “stop - svjetla”, za bolju vidljivost i sigurnost. Ovaj e-SUV dolazi s ključem za zaključavanje baterije, koja u kombinaciji s Greyp aplikacijom nudi maksimalnu zaštitu od krađe.

Jedna od važnih karakteristika Greyp bicikala, snažna je baterija kapaciteta 700Wh, koja osigurava domet do 100 km, osmišljena i proizvedena u suradnji s Rimac Automobilima. Baterija je integrirana u donju cijev te je smještena točno u središtu gravitacije bicikla.

Greyp T5 dolazi s MPF 6.0c motorom snage 250 W i 90 Nm okretnog momenta, što će svakome dobro doći pri velikim usponima. Motor također ima prilagođeni firmware, dok se razina asistencije motora lako podešava putem kontrola na upravljaču.

Bilo da se radi o svakodnevnom putovanju na posao, dugoj vožnji po seoskim cestama ili dužem izletu u prirodi, Greyp T5 nudi vrhunske performanse u kombinaciji s maksimalnom udobnošću, potpomognutom pametnom tehnologijom i povezanošću. Modeli T5.2 (M, L i XL) bit će dostupni na webu i u odabranim prodavaonicama bicikala diljem Europe.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli  smo i do pobjede...
VELIKA MOTIVACIJA

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli smo i do pobjede...

Nastavnica informatike Jelena Radlović i njezini učenici u I. gimnaziji Osijek po treći put su se prijavili za sudjelovanje u edukativnom projektu tvrtki STEMI i Infobip uz podršku A1. Učenici su željni novih znanja

CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama
ATTEND PROJEKT

CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama

U dvije godine provedbe 32 odgojno-obrazovne ustanove u 22 grada opremljene su modernim uređajima, računalima i programima, te su educirani stručnjaci koji rade s djecom s teškoćama
8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način