Tech

Komentari 6

Uspješni poduzetnici: Evo kako ideju pretvoriti u unosan posao

Uspješni poduzetnici: Evo kako ideju pretvoriti u unosan posao

Marc Randolph, Mate Rimac, Lars Silberbauer, Dr. Morgaine Gaye, Ivan Mrvoš, Tanja Bivic Plankar samo su neka od imena čija će predavanja čuti više od 3000 posjetitelja

Suosnivač globalnog diva Netflix, hrvatski kraljevi startupova, digitalni genije iz LEGO svijeta i svjetska food futuristica, državnici, predavači, stručnjaci, vizionari, inovatori, tehnološki izumitelji, financijski i digitalni eksperti – sve njih okuplja 13. ožujka na Zagrebačkom Velesajmu najveći regionalni digitalni summit & expo Digital Takeover. Jedinstveni događaj takve vrste u Hrvatskoj dovodi najveće stručnjake iz svijeta biznisa i tehnologije, a rekordan broj posjetitelja će u više od 13 sati bogatog programa kroz inspirativna predavanja i aktivan networking čuti najbolje poslovne prakse ovih renomiranih svjetskih i domaćih stručnjaka. Publiku očekuju brojne ideje, koncepti, inovacije i proizvodi koje će moći čuti, vidjeti i isprobati na licu mjesta.

Ekskluzivno na Digital Takeoveru suosnivač Netflixa

Ekskluzivno na Digital Takeoveru dolazi Marc Randolph, suosnivač globalnog streaming diva Netflix koji danas broji više od 150 milijuna pretplatnika širom svijeta i čijih je nekoliko filmova ovih dana ušlo u utrku u najvažnijim kategorijama za nagradu Oscara. Randolph je trenutačno jedan od najvećih svjetskih financijskih i tehnoloških stručnjaka koji je pridonio promjeni načina na koji svijet konzumira medije. Na summitu će predstaviti konkretne primjere kako kompanije, male i velike, mogu učinkovito stvoriti atmosferu koja potiče inovacije.

A koliko je Digital Takeover evoluirajući na novu razinu postao moćan dokazuje i činjenica da je Randolphu ovo ne samo prvi dolazak u Zagreb, već i u ovaj dio Europe. Predavanje koje će Randolph održati u Zagrebu velik je događaj ne samo za Digital Takeover već i za cijelu Hrvatsku i zemlje koje je okružuju. Summit će okupiti neke od najvećih kompanija u Hrvatskoj i šire, vodeće domaće i regionalne decision makere, stručnjake, predavače ali i državnike čija će imena uskoro biti otkrivena.
 


Atraktivno predavanje održat će i Mate Rimac, jedan od najuspješnijih biznismena domaće poslovne scene te jedan od najboljih primjera kako pretvoriti dobru poslovnu ideju u unosan posao, a sve zahvaljujući upornosti i inovativnom pristupu. Tu je i Ivan Mrvoš, inovator i svjetski priznat poduzetnik kojeg je magazin Forbes 2019. godine uvrstio listu 30 najperspektivnijih poduzetnika u Europi mlađih od 30 godina, a tvrtka Deloitte njegovu tvrtku 2018. proglasila najbrže rastućom mladom tvrtkom u srednjoj Europi.

Gužvu na Velesajmu bez sumnje izazvat će i predavanja digitalnog lidera Larsa Silberbauera koji je za LEGO kompaniju uspio iz temelja izgraditi strategiju za društvene mreže i videosadržaj zbog čega je 2015. magazin Adweek proglasio LEGO najboljim brendom na društvenim mrežama i na Youtubeu u kategoriji proizvođača igračaka. Holmes Report 2015. godine proglasio je Silberbaurea jednim od 25 najinovativnijih i najutjecajnijih marketinških stručnjaka u Europi.

Posjetitelje će zasigurno zaintrigirati Dr. Morgaine Gaye, futurologinja specijalizirana za prehrambenu industriju koja će otkriti koji nas trendovi u hrani očekuju za 10 godina. Za sve one koji žele čuti najnovije informacije iz svijeta financija na predavanju Tanje Bivic Plankar imat će za to priliku. Predsjednica organizacije Blockchain Alliance Europe na summitu otkriva sve o važnosti blockchain tehnologije u budućim ekonomskim interesima i svjetskim biznis organizacijama.


Inovacijski i transformacijski summit & expo ove godine prostire se na čak 7000 četvornih metara. Tematski on nadilazi digitalnu komunikaciju i daje ''big picture" budućnosti koja će oblikovati biznis iz svakog kuta ljudskog djelovanja – političkog, ekonomskog, društvenog i tehnološkog. Digital Takeover u organizacijai 24sata ove godine širi svoj fokus na područje financija, medija, marketinga i telekomunikacija, automobilske i prehrambene industrije, farmacije, retaila i državnih uprava čime evidentno postaje nezaobilazan događaj u 2020.

Digital Takeover će ove godine poseban naglasak staviti na inspiraciju i aktivni networking apostrofirajući ih kao neophodne alate u stvaranju kvalitetne biznis transformacije i općenito poslovne klime u društvu. Stoga ne propustite jedinstvenu priliku i na vrijeme osigurajte svoje mjesto u društvu najvećih uz najpovoljniju, early bird kotizaciju koja traje do 31. siječnja.

Kupnjom paketa kotizacija možete ostvariti značajne uštede u odnosu na redovnu vrijednost paketa: