Obavijesti

Tech

Komentari 0

Budite energetski učinkoviti i osvojite vrijednu nagradu!

Budite energetski učinkoviti i osvojite vrijednu nagradu!
4

Naša partnerska stranica Pametna kuna vas izaziva, ali i pomaže u ostvarenju svoje novogodišnje odluke. Prijavite se na izazov Pametne kune i osvojite eko-usisavač!

VIDEO


Sigurni smo da vas uz savjete o energetski učinkovitoj gradnji zanima i kako živjeti po principima energetske učinkovitosti. Stoga vas pozivamo da se prijavite za novogodišnji izazov: Budite energetski učinkoviti u 2013.!  Svi prijavljeni čitatelji i čitateljice ostvaruju mogućnost osvajanja Electroluxove vrijedne nagrade! Prijavite se na izazov već danas!

Energetski učinkoviti u 2013. godini!

Željeli biste pomoći okolišu manje zagađivati, no niste sigurni kako to možete napraviti? Prijavite se na izazov Pametne kune jer će vam naši stručnjaci dati prave savjete kako svojim djelovanjem možete pomoći prirodi oko sebe i dragocjene energente koristiti što bolje.

Svi prijavljeni čitatelji će tijekom siječnja dobiti tri e-mail poruke sa savjetima kako biti što energetski učinkovitiji. Prva e-mail poruka stići će vam 8. siječnja, druga 14. siječnja, a treća 21. siječnja.

Nakon što vas Pametna kuna savjetuje putem e-mail poruka, svi čitatelji koji odluče sudjelovati u izazovu mogu im u periodu od 24. do 31. siječnja poslati svoje iskustvo bilo putem pisane forme ili u obliku foto i/ili video materijala, a najbolje i najzanimljivije priče će objaviti. 

Svi čitatelji koji se uključe u izazov sudjelovat će u velikoj igri darivanja gdje će netko od vas osvojiti vrijednu Electroluxovu nagradu -  vrhunski i energetski učinkoviti Electrolux usisivač - Jetmaxx green ZJG6800!

Više o novogodišnjem izazovu Pametne kune pročitajte ovdje!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Prvi spam ikad naljutio je 393 ljudi, evo što je pisalo u poruci
BIJES U ARPANETU

Prvi spam ikad naljutio je 393 ljudi, evo što je pisalo u poruci

Na današnji dan 1978. godine Gary Thuerk iz tvrtke DEC postao je prvi (poznati) spammer. Umjesto da šalje zasebnu poruku svakom primatelju, poslao je poruku na skoro 400 ljudi

Kristijan Iličić pokrenuo globalnu eSIM aplikaciju Lyntel: 'Spojio sam dvije ljubavi'
PROPUTOVAO 194 DRŽAVE

Kristijan Iličić pokrenuo globalnu eSIM aplikaciju Lyntel: 'Spojio sam dvije ljubavi'

eSIM je digitalna SIM kartica koja omogućava aktivaciju podatkovnog plana operatera bez upotrebe fizičke SIM kartice. - U fokusu nam je kvaliteta povezanosti, 5G mreža gdje god je to moguće - rekao nam je Iličić.
Test Mercedes EQE SUV: Jedan od najimpresivnijih svoje vrste
VELIKI SUV NA STRUJU

Test Mercedes EQE SUV: Jedan od najimpresivnijih svoje vrste

EQE SUV je odličan automobil, i u njegovoj vožnji smo izuzetno uživali. No ipak, teško se oteti dojmu da bismo se unatoč svoj snazi, udobnosti i tišini još bolje osjećali u običnom GLE