Obavijesti

Tech

Komentari 10

Budite uz Digital Takeover: Preuzmite ulaznicu i pratite sva vrhunska predavanja online

Budite uz Digital Takeover: Preuzmite ulaznicu i pratite sva vrhunska predavanja online
4

U pet dana summita donosimo vam više od 24 sata programa u kojem sudjeluje 65 stručnjaka iz svijeta biznisa, marketinga, inovacija, blockchain tehnologije, fintecha, retaila, medicine, medija...

VIDEO

Najveći regionalni inovacijski i transformacijski summit Digital Takeover 2020 počinje danas u digitalnom okruženju. Zbog epidemiološke situacije i brige za zdravlje svih sudionika, ovaj veliki spektakl odvijat će se online, a za sve zainteresirane te željne novih znanja i iskustava osigurano je besplatno praćenje - Digital Takeover 2020 trajat će od 7. do 11. rujna.

U pet dana summita donosimo vam više od 24 sata programa u kojem sudjeluje 65 stručnjaka iz svijeta biznisa, marketinga, inovacija, blockchain tehnologije, fintecha, retaila, medicine, medija i drugih industrija. Poslušajte inspirativne priče o uspjehu, najnovija dostignuća, kao i pogled na budućnost iz različitih kuteva poznatih stručnjaka i inovatora.

Tehnologija koja određuje putanju naše civilizacije
Tehnologija koja određuje putanju naše civilizacije

- Veselimo se što smo, unatoč uvjetima pandemije, uspjeli realizirati vrhunski program u kojem ćemo moći iz prve ruke čuti suosnivača Netflixa, australskog performera Stelarca, istražiti najbolje transformacijske prakse Estonije, Švedske i Izraela, saznati kakva je budućnost hrane, marketinga, transporta, medija, turizma, poštanskih i financijskih usluga... Uz brojne strane predavače, govorit će i Emil Tedeschi, Zlatko Dalić, Korado Korlević, a uvodno slovo dat će predsjednik Zoran Milanović. Nezaobilazne teme su, naravno, umjetna inteligencija, blockchain tehnologija, leteća osobna vozila i mnogi drugi intrigantni trendovi koji će oblikovati budućnost. Upravo je budućnost okosnica summita koji ima ambiciju povezati Hrvatsku i regiju s najznačajnijim znanstvenim i inovacijskim svjetskim trendovima - rekao je Boris Trupčević, direktor 24sata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Stelarc, performer i umjetnik svjetskog renomea, najpoznatiji je po tome što je na vlastitoj ruci razvio treće uho.

Na svojem tijelu razvio je niz suspenzija, umetnuo svjetleću skulpturu u želudac, pomiče granice ljudskog tijela, istražuje alternativne anatomske arhitekture te preispituje utjelovljenje, djelovanje, identitet i postljudsko tijelo. O svojim dostignućima i različitim, malo je reći ambicioznim, pothvatima govorit će na Digital Takeoveru.

Marc Randolph, suosnivač globalnog diva Netflix, dat će konkretne primjere kako kompanije, male i velike, mogu učinkovito stvoriti atmosferu koja potiče inovacije. Baš poput Netflixa, koji danas broji više od 150 milijuna pretplatnika širom svijeta.

Emil Tedeschi će održati inspirativno predavanje pod nazivom “No crystal ball”, u kojem će ispričati svoju priču o uspjehu Atlantic Grupe, tvrtke koja se od 1991. razvila od lokalnog hrvatskog distributera u jednu od najvećih i najdinamičnijih kompanija u regiji.

Emil Tedeschi: Ne postoji kristalna kugla koja garantira uspjeh
Emil Tedeschi: Ne postoji kristalna kugla koja garantira uspjeh

Dr. Morgaine Gaye, futurologinja specijalizirana za prehrambenu industriju, otkrit će koji nas trendovi u hrani očekuju za 10 godina.

Kako je Estonija od relativno siromašne bivše zemlje članice SSSR-a postala jedna od vodećih zemalja svijeta i koji su budući planovi za daljnju digitalizaciju u javnom sektoru saznat ćete od Floriana Marcusa, savjetnika za digitalnu transformaciju iz Informativnog centra e-Estonia, koji će održati predavanje na temu “Estonia danas i sutra”.

Estonija je tehnološko čudo, a Estonci visoko informatiziran narod
Estonija je tehnološko čudo, a Estonci visoko informatiziran narod

Ove godine Digital Takeover bio je zamišljen kao veliki dvodnevni summit na Zagrebačkom velesajmu, prvi put s atraktivnim Expo izložbenim programom i brojnim premijerama najsuvremenijih proizvoda i tehnologija. No zbog nemogućnosti održavanja fizičkog događaja, medijska kuća 24sata odustala je od naplate kotizacija i daruje pristup svim sadržajima i predavanjima svim zainteresiranim virtualnim posjetiteljima, prvenstveno inovatorima, profesionalcima i poduzetnicima, kojima žele pružiti podršku i inspiraciju. Besplatne ulaznice možete preuzeti na Digital Takeover stranici  ili putem Entrio sustava.

Detaljni program Digital Takeovera pogledajte OVDJE.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Emil Tedeschi: Ne postoji kristalna kugla koja garantira uspjeh
DIGITAL TAKEOVER

Emil Tedeschi: Ne postoji kristalna kugla koja garantira uspjeh

Predsjednik Uprave Atlantic Grupe jedan je od najuspješnijih biznismena u Europi, a njegov poslovni put do vrha inspirativna je priča o poslovanju u kojem uvijek treba imati rješenje u rukavu za najgore situacije

Evo kako kupovati povoljnije nakon sezonskih sniženja
ZNAČAJNA UŠTEDA

Evo kako kupovati povoljnije nakon sezonskih sniženja

Ljetna sezonska sniženja su završila, no to ne znači i kraj popustima i niskim cijenama. Ako pomnije pratimo ponude u trgovinama i web shopovima, proizvode po sniženim cijenama možemo kupovati tijekom cijele godine
Znate li što je kriptomarka? Evo kako izgleda prva hrvatska
Marka iz budućnosti

Znate li što je kriptomarka? Evo kako izgleda prva hrvatska

Uskoro će se na domaćem tržištu pojaviti prva digitalno-analogna kombinacija poštanske marke, čiji će dio služiti za uobičajeno slanje pošte, a dio za korištenje na blockchainu