Obavijesti

Tech

Komentari 0

Dellov PowerStore nudi bržu izvedbu i prilagodljivu pohranu

Dellov PowerStore nudi bržu izvedbu i prilagodljivu pohranu
1

PowerStore transformira podatkovne centre i omogućuje organizacijama razvijanje infrastrukture koja je prilagođena njihovim poslovnim potrebama u suvremenim uvjetima

VIDEO

Dell Technologies predstavio je modernu infrastrukturnu platformu Dell EMC PowerStore, koja je zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji do sedam puta brža i sa tri puta boljim vremenom odaziva od prethodnih Dell EMC rješenja za pohranu podataka. Riječ je o modernoj platformi za pohranu podataka s jedinstvenim dizajnom, inteligentnom automatizacijom i prilagodljivom arhitekturom. 

PowerStore pojednostavljuje IT infrastrukturu podržavajući širok raspon tradicionalnih i modernih workloada pomoću svoje scale-up i scale-out arhitekture za block, file i VMware vVols. Sedam je puta brži i sa tri puta boljim vremenom odaziva od prethodnih Dell EMC midrange diskovnih polja i to zbog svog NVMe dizajna i podrške za Storage Class Memory koju pokreću Intel® Optane™ SSD-ovi. Uz to, korisnici mogu uštedjeti na IT budžetu i kapacitetu uz always-on deduplikaciju, kompresiju i zajamčenu redukciju podataka u omjeru 4:1.

- Korisnici ističu da im je glavna prepreka u postizanju digitalne transformacije neprestana napregnutost između podržavanja sve većeg broja radnih opterećenja - od tradicionalnih IT aplikacija do analitike podataka, ograničenja troškova te ograničenja i složenosti njihove postojeće IT infrastrukture. Dell EMC PowerStore kombinira automatizaciju, tehnologiju nove generacije i novu softversku arhitekturu kako bi osigurao infrastrukturu koja pomaže organizacijama odgovarati na suvremene potrebe - istaknuo je Dan Inbar, predsjednik i generalni menadžer za pohranu podataka Dell Technologiesa.

Autonomna programabilna infrastruktura pojednostavljuje razvoj aplikacija i smanjuje vrijeme implementacije s integracijom VMware-a i podrškom za vodeće alate za orkestraciju, uključujući Kubernetes, Ansible i VMware vRealize Orchestrator. Pri tome, strojno učenje automatizira radno intenzivne procese poput početnog postavljanja volume-a, migracije, load balancing-a i rješavanja problema.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dell EMC CloudIQstorage, softver za nadgledanje i analitiku kombinira strojno učenje i inteligenciju za analizu performansi i kapaciteta te povijesnog prikaza Dell EMC infrastrukture. Dell Technologies planira integrirati CloudIQ u cjelokupni portfelj kako bi se omogućio još detaljniji uvid u infrastrukturu.

Nadalje, PowerStore transformira podatkovne centre i omogućuje organizacijama razvijanje infrastrukture koja je prilagođena njihovim poslovnim potrebama u suvremenim uvjetima.

PowerStoreOS, softverska arhitektura koja se temelji na arhitekturi containera, omogućava portabilnost, standardizaciju i iznimno kratko vrijeme ugradnje najnovijih mogućnosti koje postoje na tržištu.

Novi alati unutar PowerStore Manager čarobnjaka omogućuju korisnicima automatizaciju čitavih migracija u manje od deset klikova. Korisnici tako mogu iskoristiti brojne mogućnosti koje ne ometaju migraciju iz postojećih sustava, poput Unity, SC, PS serija, VNX i XtremIO.

Pomoću DTOD-a, PowerStore korisnici mogu odgovoriti na nova radna opterećenja i zahtjeve za uslugom s fleksibilnim kapacitetom i ekonomičnošću cloud-a. Organizacije mogu birati između dva modela fleksibilne potrošnje s mogućnostima kratkoročne i dugoročne obveze, uključujući novi jednogodišnji termin fleksibilne potrošnje. Globalna podrška, implementacija i usluge upravljanja mogu se uključiti kako bi se pojednostavilo upravljanje IT infrastrukturom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada
NOVA GENERACIJA

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada

Boston Dynamics je predstavio svoju sljedeću generaciju humanoidnog robota, potpuno električnog Atlas robota

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika
UZLAZNI TREND

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika

Američka digitalna platforma za streaming filmova i televizijskih serija Netflix izvijestila je o skoku prihoda i dobiti u prvom tromjesečju, uz više od devet milijuna novih pretplatnika i podignute cijene
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle