Obavijesti

Tech

Komentari 19

Disney+ od utorka i u Hrvatskoj, donosi više od 900 filmova i serija, evo koliko će nas koštati

Disney+ od utorka i u Hrvatskoj, donosi više od 900 filmova i serija, evo koliko će nas koštati
9

Uz Netflix, Amazon, HBO Max, sad imamo i Disney+ kao streaming servis koji možemo gledati, a tu je ogromna količina najpopularnijih filmova i serija iz Marvel, Star Wars svemira

VIDEO

Disney+ je najnoviji streaming servis koji će od utorka, 14. lipnja biti dostupan i u Hrvatskoj, a od starta ćemo moći gledati više od 900 filmova i 600 serija te 180 originalnih sadržaja, otkrili su iz Disneyja na virtualnoj konferenciji.

To znači da ćemo u utorak moći gledati četiri već emitirane epizode iz novog serijala Obi Wan Kenobi, ali i najnoviji dodatak u Marvelovu svemiru, seriju Ms. Marvel. 

LOKI

Već se i ranije najavljivalo, cijena pretplate na Disney+ bit će 7,99 eura i to je jedina tarifa. Odlučite li se na godišnju tarifu, ona košta 79,90 eura. Korisnici će pak moći gledati sadržaje u 4K kvaliteti, ali i uz Dolby Atmos. Sadržaj ćemo moći gledati na četiri istovremena streama, a korisnici će si moći postaviti do sedam profila, što znači da cijela obitelj bez teškoća može imati vlastiti personalizirani sadržaj. Uz to, treba istaknuti i mogućnost postavljanja dječjih profila kako bi mogli prilagoditi sadržaj po raznim dobnim kriterijima.

Kakhaber Abashidze, viši potpredsjednik Disneyja, je na predstavljanju Disney+ platforme istaknuo kako ovog ljeta svoj servis šire u 42 zemlje, među kojima su Hrvatska, ali i ostatak regije. Sadržaj na samoj platformi fokusiran je na glavne cjeline koje su pod kapom Disneyja, a to su Disney, Marvel, Pixar, Star Wars, National Geographic i Star. 

ENCANTO

Teško je pobrojati sve što će se moći gledati, no sam pogled na cjeline pokazuje jasno da ćemo moći gledati cijeli Marvel katalog, sve Star Wars naslove, ali i nedavno najavljeni Andor, gomilu Disney i Pixar crtića, među kojima su i sjajni Pixarovi kratkometražni crtići. Treba istaknuti i da ćemo sve nove naslove gledati paralelno s ostatkom svijeta kako se budu emitirale epizode, poput serije She Hulk koja stiže ovog ljeta.

Tu će biti i dokumentarci National Geographica i serijali, ali i gomila hit serija poput Uvoda u anatomiju, Simpsona, novi Pam i Tommy te Kardashiani. Među filmovima i serijama bit će i Hulu sadržaja, poput Dropouta.

Kako su istaknuli, Hrvatska je među zemljama u kojima sadržaj neće od starta biti lokaliziran, odnosno titlovan, no to sigurno slijedi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli  smo i do pobjede...
VELIKA MOTIVACIJA

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli smo i do pobjede...

Nastavnica informatike Jelena Radlović i njezini učenici u I. gimnaziji Osijek po treći put su se prijavili za sudjelovanje u edukativnom projektu tvrtki STEMI i Infobip uz podršku A1. Učenici su željni novih znanja
CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama
ATTEND PROJEKT

CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama

U dvije godine provedbe 32 odgojno-obrazovne ustanove u 22 grada opremljene su modernim uređajima, računalima i programima, te su educirani stručnjaci koji rade s djecom s teškoćama